scene-seksa-iz-8222drzavnog-sluzbenika8220-sinoc-usijale-male-ekrane-glumicu-o-kojoj-svi-pricaju-gledali-ste-i-u-ovoj-hit-seriji-i-sigurno-ste-je-zapamtili

31.03.2019. 15:03

Serija „Državni službenik“ premijerno je prikazana sinoć na televiziji „Pink“. Premijera je bila više nego uspešna, a start intrigantne televizijske priče obeležile su i scene seksa.

Scena koja je izazvala reakcije Foto: screenshot

Kao po nekom pravilu, eksplicitne scene su detalji o kojima s enajviše polemiše. Sasvim uobičajene za glumu, a ipak, tako kontroverzne kada su reakcije publike u pitanju. Akteri su bili glumci Nina Nešković i Pera Radičić.

S obzriom da su „vrele“ scene među najsnažnijim utiscima većine, očigledno je da seks i dalje šokira.

Glumici Nini Nešković koju na slici vidite pored koleginice i prijateljice Isidore Simijonović, bio je ovo još jedan glumački izazov.

Studentkinja FDU-a igrala je i u „Urgentnom centru“, u seriji „Priđi bliže“, a i u hit porodičnoj seriji „Sinđelići“ u kojoj je glumila Elenu, devojku ludo zaljubljenu u Ristu kog je igrao Luka Raco.

Nina Nešković u seriji „Sinđelići“Foto: youtube

Napravila je tada dar-mar u vezi Riste i Kasije (Dragane Mićalović) i pruvkla je veliku pažnju gledalaca. Ninu smo sretali i na preminjerama serija njenih prijateljica Isidore i Jovane Stojiljković, a njena pojavljivanja pratili su komentari da je jedna od najlepših mladih glumica.

U seriji „Državni službenik“ reditelja Ivana živkovića, Miroslava Lekića i Predraga Gage Antonijevića, koji prati živote agenata BIA-e, videćemo i Milana Marića u glavnoj ulozi agenta Lazara koji se trudi da uspostavi ravnotežu između privatnog i poslovnog života, Martu Bijelicu, Ljubomira Bulajića, Žarka Lauševića…