secate-se-lepotice-za-kojom-su-svi-otkacili-na-vencanju-megan-markl-opet-je-u-centru-desavanja-a-za-kraljevsku-porodicu-ima-samo-dve-reci

28.03.2019. 07:07

Kiti Spenser prošle nedelje zablistala je u novom editorijalu “Harper’s Bazara”. Zaštitno lice brojnih modnih kuća je pod budnim okom medija u Velikoj Britaniji jer joj je tetka princeza Dajana.

Kiti Spenser Foto: Profimedia

Kada se Kiti Spenser pojavila u crkvi svetog Džordža u Vindsoru na venčanju princa Harija i Megan Markl prošlog maja bila je senzacija za prisutne, medije i novinare. Iako su kraljevskom venčanju prisustvovali Džordž i Amal Kluni, Viktorija i Dejvid Bekam, Prijanka Čopra i Serena Vilijams, svi su gledali u Dolče i Gabanu haljinu koju je nosila Kiti Spenser.

Lejdi Kiti Elenor Spenser je rođena u Londonu 28. decembra 1990. godine. Kao član porodice Spenser sa očeve strane tetka joj je princeza Dajana.

Nakon razvoda roditelja Kiti je detinjstvo i tinejdžersko doba provela na relaciji Velika Britanija – Južna Afrika.

Kiti se još kao jednogodišnja devojčica pojavila na naslovnici britanskog “Harper’s Bazara”, ali tek kao tinejdžerka počela je da se bavi modelingom.

Bila je zaštitno lice kompanija Dolče i Gabana, BVLGARI i nekoliko puta je radila editorijale za “Marie Claire” i “Elle”.

Kiti je imala šest godina kada je princeza Dajana poginula i još od tada mediji su je upoređivali sa tetkom. Plava kosa i oči privukli su pažnju modne industrije.

Kiti ne voli da priča o privatnom životu, niti da odgovara na pitanja o pokojnoj tetki. Radoznali mediji ne prestaju da joj postavljaju pitanja, ali ona svaki put kaže – sledeće pitanje.