seik-koga-zovu-otrov-za-zene-je-lud-za-ovom-pevacicom:-sad-je-svima-jasno-zasto-ona-prakticno-zivi-u-dubaiju,-ali-postoji-zackoljica

07.08.2019. 11:19

Glasine kolaju gradom – pevačica je navodno u vezi sa oženjenim šeikom, a nedavno su uhvaćeni zajedno.

Muhamed bin Salman Foto: Profimedia

Lindzi Loan navodno je u vezi sa prestolonaslednikom Saudijske Arabije Muhamedom bin Salmanom koji je svojim privatnim avionima razvozi po svetu i obasipa je skupocenim poklonima – jedan od njih je i njegova kreditna kartica koju joj je dao na raspolaganje.

Kako pišu mediji, Lindzi i prestolonaslednik upoznali su se pre oko godinu dana na trci Formule 1, a indikativno je i to što Lindzi već dugo prebiva blizu Dubaija. Njeni prijatelji kažu da ne samo šeik, već i svi tamnošnji muškarci prosto lude za njom i da ona tamo uživa. Činjenica je i da žene lude za Muhamedom, za koga kažu da je „otrov za žene“.

Muhamed bin SalmanFoto: Profimedia

Muhamed je inače od 2008. godine u braku sa svojom rođakom, princezom Sarom bint Mašor bin Abdulaziz. Par ima četvoro dece, dva dečaka i dve devojčice, a prestolonaslednik ih strogo krije od očiju javnosti jer, kako kaže, želi da im obezbedi da žive kao sav normalan svet.

Iz medijske službe prestolonaslednika kažu da šeik nikada nije imao ništa sa Lindzi, dok Lindzini prijatelji tvrde da su rođenim očima čitali prepisku između njih dvoje. Ko je u pravu, verovatno će pokazati vreme.