seka-i-veljko-zapalili-prvi-red-na-reviji-gledalo-se-sta-su-nosili-a-njegova-frizura-pobedila-je-sve

02.04.2019. 13:51

Priredile su poznate ličnosti sinoć u Beogradu prave modne spektakle. Veoma zanimljive za oko. Povod je bio otvaranje tradicionalne modne manifestacije.

Zatvori

Verica Rakočević Kuzmančević i Suzana Mančić

U Beogradu je sinoć počeo 32. Fešn selekšn. Okupile su se brojne poznate zvanice, a među njima i dizajnerka Verica Rakočević Kuzmančević i voditeljka Suzana Mančić u prlično šarenoj kombinaciji.

Suzana Mančić

U prvi mah izgledalo je kao da je napravila veliki kiks ovim izborom, ali kada smo videli kakve je cipele nosila, utisak se, ipak, malo popravio. Način na koji je iskombinovala boje odaje njen dobar ukus.

Tijana Bogićević

Pevačica Tijana Bogićević ponela je veoma moderan model odela, a njeno modno izdnaje bilo je zaokruženo šik tašnicom. Slobodno ovog proleća šetajte u širokoj odeći, kaže Tijana, a mi je podržavamo!

Ana Kokić

Ana Kokić je pokazala da sve više prati modu, ali i da je svoj stil potpuno preokrenula. Ono što je nosila je dobro uklopljeno, ali je “prejako” da bi se dopalo svima.

Goca Tržan

Goca Tržan je sjajno iskombinovala aktuelne desene i boje. Ko igra na sigurno, kombinuje dve boje. Ko voli da reskira, ide korak i dalje i pravi širu kombinaciju boja.

Dušica Jakovljević

Vidite koliko voditeljka Dušica Jakovljević voli modne eksperimente! Bila je najneobičnija odevena, što se od nje i očekivalo.

Neda Ukraden

Neda Ukraden najčešće hoda u velikom stilu, tako je bilo i sinoć. Ni trunke provokativnosti nije bilo na njoj, samo “čista” elegancija.

Ivana Jordan

Ivana Jordan izabrala je crnu boju, ali zbog detalja na pantalonama ovo uopšte nije bilo smerno izdanje. Obuća i torba nisu bili dobar izbor.

Seka Aleksić i Veljko Piljikić

Zapaženi su bili i Seka Aleksić u safari odelu i Veljko Piljikić u modernom izdanju. Centralni deo njegovog stajlinga bila je, ponovo, frizura i njome je čak i suprugu zasenio.

Model Zvonka Markovića

Tradicionalna modna manifestacija počela je revijom Zvonka Markovića “Personalna mitologija” na kojoj su prikazane duge, elegantne, zavodljive haljine.

Kratka haljina

Dizajner je revijom obeležio 20 godina rada, a kreacije koje smo videli sinoć, od duhih do kratkih i veoma izazovnih haljina, prikazao je i u Njujorku i u Parizu.

Revija Irene Grahovac

Irena Grahovac je na reviji “Kontra” predstavila elegantne i glamurozne modela jakni, kaputa i prsluka od onih u sivoj preko braon i oker modela do onih onih u crnoj boji.

Dopada li vam se?

Jakne zaista mogu da izgledaju ovoliko zanimljivo i da “iznesu” ceo stajling. Irena je ključne zimske komade podigla na viši nivo.

Model Lazara Češića

Prvo veče bilo je rezervisano i za reviju Lazara Čepića koji je beogradskoj publici predstavio ekscentrične modele.

Zavodljiv i riskantan hod

Na njegovoj reviji bilo je i veoma seksepilnih kreacija poput suknje sa ekstremnim šlicem koja je samo za one smelije.

Revija Nemanje Pantelića

Dizajner Nemanje Pantelić dočarao je moć grafičkih detalja u modi.

Haljina Mime Madžarac

Reviju zavodljivih haljina osmislila je kreatorka Mima Madžarac. U njenim modelima žena je spremna da osvaja. “Fešn selekšn” zatvara se večeras revijom Bate Spasojevića.