seksi-scene-u-domacoj-seriji-kakve-do-sada-niste-videli-publika-je-ostala-bez-daha-kad-je-videla-ova-dva-srpska-glumca

16.03.2019. 21:04

Serija „Pet“ na RTS-u ne prestaje da izbacije kečeve iz rukava. Priča o pet žena čiji se životi nalaze u vrlogu kriminogenih struktura i krupnih prevara pokušavaju da raščiste dugove pokojnih muževa, očeva i braće.

Milena Radulović serija Pet Foto: RTS / Serija PET / screenshot

Druga epizoda se fokusira na sudbinu Nine Sekulić (Jelena Đokić) čija je porodica ugrožena nakon što joj je likvidiran bivši suprug Rade u Holandiji i član obezbeđenja u Beogradu.

Serija koja je prevashodno fokusirana na živote žena koje se bore u svetu muškaraca i loših izbora u drugoj epizodi se pojavljuju dobro poznati muškarci čija nas gluma oduševljava godinama unazad.

Nikola ĐuričkoFoto: RTS / Serija PET / screenshot

Nikola Đuričko tumači člana privatnog obezbeđenja porodice Sekulić i na početku epizode videli smo njegov verbalni obračun sa članovima policije i zamenikom direktorija BIA.

Nebojša GlogovacFoto: RTS / Serija PET / screenshot

Drugo iznenađenje je Nebojša Glogovac u ulozi radnika u uništenoj zgradi.

Iako su njihove uloge u prve dve epizode male, čini se da su oni samo deo mnogo veće slagalice priče koju jedva čekamo da otkrijemo.

Gala Videnović, Marija Karan i Milena RadulovićFoto: RTS / Serija PET / screenshot

Serija „Pet“ okuplja naše junakinje nakon što saznaju da je bivši suprug njihove prijateljice ubijen.

Katarina (Gala Videnović), Aleksandra (Marija Karan) i Sonja (Milena Radulović) iako možda ne žele da vide svoju bivšu prijateljicu Ninu (Jelenu Đokić) u ime starih vremena žele da je ispoštuju i pojave se na sahrani Radeta Sekulića.

Serija je i dalje nabijena atmosferom skandinavskih trilera i marginalnim pojavama koji su produkt problematične socio-političke prošlosti naših prostora.