serena-je-u-ovome-izasla-na-teren-i-ponovo-krsi-sva-pravila:-svi-gledaju-u-detalj-na-stomaku,-ali-cekajte-da-joj-vidite-plast

28.05.2019. 10:29

Prošle godine je prošla golgotu zbog svog trikoa, ali Serena Vilijans ne odustaje od kontroverznih modnih izbora na terenu.

Serena Vilijams Foto: Profimedia

Serena Vilijams (37) ponovo je izazvala veliku pažnju svojom odećom na terenu. Pojavila se u kompletu sa velikim plaštom na kome piše „Majka, šampion, kraljica, boginja“ koji je, naravno, skinula pre meča.

Serena VilijamsFoto: Profimedia

Serena je prošle godine optužena da preteruje, nakon što je obukla crni sportski kombinezon i zbog toga je najavljeno da će Rolan Garos uvesti i službeni dres kod.

– Mislim da ponekad odemo zaista predaleko. Ovakvi slučajevi više se neće prihvatati. Igrači moraju da poštuju igru i mesto na kome igraju – rekao je Bernard Gidiseli u intervjuu za „Tennis Magazine“ tom prilikom.

Serena je tada poručila da je kombinezon inspirisan kostimom žene mačke posvetila majkama.

– Ovo je za sve majke koje su prošle tešku trudnoću i koje su svašta morale da prođu da bi ponovo bile na sto posto i da bi opet počele da veruju u same sebe. To predstavlja moja odeća – objasnila je tada poznata Amerikanka.

Serena VilijamsFoto: Profimedia

I ovog puta Serenina kombinacija nosila je poruku, ali je bila i poprilično provokativna, a ljudima je posebno zasmetala mrežica preko stomaka.

Serena ipak ne odustaje od moćnih kombinacija na terenu, a ljudi su puni podrške i poručuju da žele da vide više Sereninih sličnih kombinacija sa tako moćnim porukama. A kako se vama dopadaju?