serija-na-rts-u-zbog-koje-ce-roditelji-poludeti:-bio-je-u-zatvoru,-snimio-hit-na-koji-deca-otkidaju,-a-sad-glumi-glavnu-ulogu

29.08.2019. 10:18

Nova serija “Grupa” izgleda da će okupiti sve generacije ispred malih ekrana ove jeseni. Branka Katić, Vojin Ćetković, Igor Benčina na jednoj strani medalje, a sa druge strane čovek čiji je stih “mala grmi” iz pesme bila najpopularniji ove godine, Marko Milivojev – Mili. Tu je i mlada glumica Milima Mima Trifunović, a u trejleru se pojavljuje i čuveni “Coby, je l si ti radio traku”.

Serija Grupa Foto: screenshot

Serija o problematičnom životu mladih, sukobu generacija i beogradskom podzemlju je pod rediteljskom palicom Jelena Gavrilović.

“Kao što serija kaže, priča o suprostavljanju grupa i borbe klanova, mafije, policije i mafije i klinci koja su koleteralna šteta”, rekla je Gavrilović za “RTS”.

Branka KatićFoto: screenshot

Kako je Grupa tinejdžera sa Dorćola povezana sa ubistvom poznatog beogradskog kriminalca postaje opsesija inspektora trećeg odeljenja policije – Dragana Gage Miletića. Kroz njegov pokušaj da rasvetli ovaj zločin oslikava se život njegovih kolega u stanici, biznismena osumnjičenih za ilegalne poslove, ali i maloletnika koje su sitni dilerski poslovi uvukli u mnogo opasniju igru.

Marko Milivojev MiliFoto: screenshot

Treper Marko Milivojev Mili tumači lik problematičnog momka u seriji. S obzirom na to da je i sam bio u zatvoru zbog nelegalnih radnji pre nekoliko godina, ovo je omaž njegovog prošlom životu.

“Čuo sam njegove pesme kad su imale 2.000 pregleda. Pokušao sam da nađem dečka, a onda sam saznao da je CZ-u. Kasnije smo našli i počeli saradnju sa ekipom iz Basivitija. Ostalo je istorila”, rekao je reper Surreal za “Noizz” na pitanje o Miliju.

Serija “Grupa” deluje kao spoj nespojivog jer su njoj pojavljuju naši čuveni glumci, popularna muzička lica i mlade nade. U kadru ćemo gledati Branku Katić, Milija, Cobija i Vojina Ćetkovića.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.