serijski-preljubnik-godinama-nije-imao-zvanicnu-devojku:-sada-su-pohotni-pogledi-otkrili-da-je-ova-bomba-sa-bogovskim-telom-njegova-nova-izabranica!

Nikol je sreću ponovo pronašla u zagrljaju mladog bugarskog tenisera Grigora Dimitrova, ali se Hamilton očigledno nije promenio i daleko od ideje da se smiri uz jednu osobu.

Tako još od raskida nije imao nijednu ozbiljnu vezu, premda je često dovođen u vezu sa brojnim manekenkama i slavnim lepoticama. Ipak, sve su to bile samo prolazne avanture…

Spekuliše se da su njegov krevet grejale i manekenke Vini Harlou, Barbara Pavlin, Kendal Džener, ali i pevačice Rita Ora i Niki Minaž, a povezivali su ga i sa 10 godina mlađom i neverovatno seksepilnom Anastasijom Kvitko (njene fotografije pogledajte OVDE).

No, ni sa jednom od pomenutih dama Hamilton nije imao fotografije koje bi jasno potvrdile da su zaista u ljubavi, iako su postojale njihove slike. Ipak, sve postojeće fotke mogle su lako da se okarakterišu kao prijateljske i zvanična potvrda ni za jednu od ovih romansi nije stigla.

Sve se promenilo nedavno, kada je čuveno vozač konačno uhvaćen “na delu”… Naime, paparaco fotografi uspeli su da uslikaju Luisa u društvu atraktivne Zare Elis. Par je viđen nakon što su se satima provodili na rođendanu glumca Kevina Harta, a varnice i seksualna napetost bila je praktično opipljiva.

Na slikama se jasno vidi pohotan pogled 34-godišnjeg Hamiltona, a razmenio je i nekoliko nežnih dodira sa njom, što verovatno nije ni čudo s obzirom na izazovno izdanje ove 25-godišnjakinje.

Zara, koja je inače Instagram zvezda, izgledala je ultra provokativno u crnom pripijenom kostimu u kome je podsećala na “ženu mačku”, a visoke potpetice doprinele su seksepilu.

Njen Instagram, na kome je prati više od milion ljudi, obiluje ekplicitnim fotografijama, a poseban je fan fotkanja zadnjice, takozvanih “belfija”.

Ova dama je pre nego što se posvetila modelingu i karijeri influensera, radila u američkoj mornarnici i to kao mehaničar, verovali ili ne! Ona ima i svoju liniju donjeg veša, a nada se da će uskoro i da se ostvari kao glumica – čeka je mala uloga u TV seriji “Wild ‘n Out”.

Prethodno su je povezivali sa olimpijcem Jusainom Boltom, kada je postavila video snimak na kome ga češka, ali kasnije je objasnila da su navodno samo prijatelji.