seron-(62)-nakon-27-godina-rekreirala-kultnu-scenu-rasirenih-nogu-iz-niskih-strasti:-a-onda-je-pokazala-gole-grudi-i-desila-se-eksplozija

09.05.2019. 10:47

Oduvek na glasu kao jedna od najseksepilnijih žena sveta, zvezda “Niskih strasti”, Šeron Stoun, postala je glavna zvezda novog broja portugalskog izdanja magazina Vog.

Šeron Stoun skoro tri decenije kasnije rekreirala scenu iz Niskih strasti Foto: youtube

Da su godine samo broj, slavna Šeron Stoun je ovaj put dokazala tako što se skinula u toples za naslovnicu magazina Vog i izgledom u 62. godini izazvala salve oduševljenja.

– Uvek su iz nekog razloga pokušavali da me ućutkaju. Govorili su mi da nisam dovoljno lepa, da ne pevam dovoljno dobro ili da nisam dovoljno talentovana. A sad nisam dovoljno mlada. Shvatila sam da se borim protiv starenja jer me kažnjavaju zato što sam prešla šezdesetu – izjavila je glumica koja je, osim u toples izdanju, zablistala u nekoliko zavodljivih kombinacija za potrebe modnog editorijala, a rekreirala je i čuvenu scenu na stolici iz kultnog filma “Niske strasti” iz 1992 godine.

Na odgovor kako održava zavidnu figuru u šestoj deceniji života, Šeron Stoun svojevremeno je priznala kako vrlo retko pije alkoholna pića koja menja biljnim čajevima, dok kondiciju održava plesom, jogom, plivanjem i pilatesom.