sest-miliona-ljudi-slepo-je-verovalo-ovoj-bjuti-blogerki,-ona-ih-najstrasnije-izradila:-publika-ocajna,-neki-spremaju-i-tuzbu!

Naime, atraktivna crnka je pre dve nedelje lansirala svoj vlasiti kozmetički brend “Jaclyn Cosmetics”, a istakla je da je na njemu radila godinama i da se trudila da svaki detalj bude doveden do savršenstva.

Ona je u svom novom videu predstavila prvi proizvod – ruž za usne, naglasivši da je perfekcionista i da pomenuti karmin ispunjava najviše standarde. Vrlo brzo su se ovi ruževi sa njenim potpisom praktično rasprodali, kako zbog popualrnosti bjuti blogerke, tako i zbog njene prethodne saradnje sa poznatim kozmetičkim brendovima koja je bila i više nego uspešna…

Why is my @jaclyncosmetics Decaf lipstick lumpy?? @Jaclynhill This cant be ok right?? #jaclyncosmetics #jaclynhill pic.twitter.com/xjffA4fUF1— Veronica (@itsv_82) June 5, 2019

No, ubrzo se ispostavilo da ništa nije onako idealno kako je izgledalo, jer su optužbe razočaranih kupaca ne društvenim mrežama počele da se nižu i to u neočekivano velikom broju, a neki pominju i tužbu jer je navodno mogla da im ugrozi zdravlje.

Kritike na račun ovog proizvoda bile su nemilosrde, a kupci su se žalili na grudvice na površini karmina i dlačice u proizvodu. Neke od devojaka otkrile su i da su im se ruževi polomili odmah nakon prvog nanošenja ili da su se prosto topili. Sve ove tvrdnje bile su potkrepljene i fotografijama.

Jutjuberka Kristi otišla je dotle da je stavila ruževe pod mikroskop, a to je i definitivno potvrdilo da nešto nije kako treba, s obzirom da su se na ovaj način videli pored pomenutih dlačica i grudvica i mehurići i buđ, a navodno jer su proizvodi skladišteni na pogrešan način ili im je prošao rok upotrebe.

Used my lipsticks or the first time today and it crumbled. 🥺 @Jaclynhill @jaclyncosmetics #SoUpset pic.twitter.com/CD2UZBHkjA— Kaitlynnnnnnnnnnn (@KBuzinkai) June 7, 2019

Još niz Jutjuberki upozorio je svoje pratioce da ne kupuju ove karmine, a bes je izazvala i činjenica da Džaklin nije povukla ruževe iz prodaje, već se samo izvinila i poručila da svi nezadovoljni kupci mogu da vrate svoje narudžbine, a uz to je dala krajnje nevešto objašnjenje.

“Žao mi je ako je proizvod koji ste dobili išta manje od savršenog. Ako ste nezadovoljni zbog bilo čega, molim vas kontaktirajte nas i mi ćemo se potruditi da vam vratimo novac i pošaljemo novi proizvod”, napisala je ona, a potom pokušala da “opere ruke” od čitave situacije.

All I can say is WTF pic.twitter.com/qZFGPYlOWc— RawBeautyKristi (@RawBeautyKristi) June 7, 2019

“Ako vam stižu ruževi poput ovih, molim vas znajte da to nisu dlake! Moja fabrika je koristila nove bele rukavice zbog testiranja kvalitetea i one su ostavile dlačice po mojim proizvodima! Prebacili smo se na gumene rukavice pre dva dana i potrudićemo se da se ovo više nikada ne dogodi”, istakla je Džaklin.

No, čini se da je šteta već učinjena…