Silna Kaćuša

  U kategoriji Kuršumlija, Poslednje Vesti, Sport.

  KURŠUMLIJA- U prvom kolu Topličke okružne lige fudbaleri Kaćuše pobedili su danas u Kuršumliji Trbunje sa 3:0 (1:0). Strelci Miroslav Dragićević (5.), Nemanja Vuletić (55.) i Filip Janković 89.). Za igru je posebno bio motivisan veteran Dragićević, u Kuršumliji i šire poznat pod nadimkom Šarko, koji je osim postignutog gola imao još tri dobre šanse.

  Kaćuša je bila mnogo bolja na terenu, propustila je mnogo prilika tako da je rezultat mogao biti ubedljiviji. Gosti su imali jednu šansu ali su pogodili prečku. Kaćuša je ovom igrom i pobedom istakla kandidaturu za prvo mesto i viši rang.

  U klubu kažu da su zadovoljni prikazanom igrom i angažovanjem igrača i da u sledećim kolima očekuju još bolju igru. Napominju da su zbog posla danas izostali Vukojičić, Nenad Milunović, Tatić, Ilić, Vesić, Milutinović i Savić, ali su njihove zamene bile na visini zadatka.

  Pročitajte i…  Blački prvaci dobili “Pažljivka”

  Kaćuša je igrala u sastavu: Paunović, Bradić, Janković, Vuletić, Đorđević (kap.), Joksimović, Dragićević, Milunović, Simić, Vukosavljević i Ilić.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=473036


  Share Tweet Send
  0 Komentara
  Učitavanje...