silvija-je-bila-uzoran-lekar-na-vrhuncu-lepote,-a-onda-je-dala-otkaz-i-promenila-zivot-iz-korena:-danas-se-valja-u-novcu,-ali-je-se-roditelji-stide

01.09.2019. 18:15

Silvija Sejdž bila je uzorna studentkinja medicine, a potom i istaknuti radiolog… No, uprkos tome što je bila lepa, mlada i imala status u društvu, iznutra nije bila zadovoljna. Rešila je da napravi veliki životni zaokret, a stvari su krenule u smeru u kom niko nije očekivao.

Silvija Sejdž Foto: silviasaigeofficial / Instagram

Naime, ova dama iz Kanzasa rešila je da se oproba u industriji filmova za odrasle, pa danas može da kaže da je glumica u preko 300 eksplicitnih ostvarenja.

Atraktivna crnka nedavno je otvoreno progovorila o ovom iskustvu, i svom životu uopšteno. Na početku je istakla da konačno voli ono što radi, a da pritom zarađuje oko 1000 evra za svega nekoliko sati, a jedino za čim žali jeste što njena porodica nije ponosna na nju kako je to nekada bila.

“Najteže mi je što moja porodica ne ume da se nosi s mojom karijerom. Volela bih da budu ponosni kao onda kada sam se bavila medicinom. Imala sam puno opcija, ali izabrala sam seks. Volela bih da mogu ponosno da me predstave kao ćerku koja radi u industriji seksa, a ne da moram da glumim na porodičnim okupljanjima da sam neko ko nisam. Ja sam ponosna na ono što radim”, ispričala je ova 35-godišnjakinja za britanski “Mirror”.

Silvija je otkrila i kako joj je rad u ovoj industriji otvorio mnoga vrata, pa zahvaljujući tome danas ima i neku vrstu svog stendap šoua, a ima i emisiju na Internetu u kojoj otvoreno govori o seksu.

“Moja misija je da seks više ne bude tabu tema. Previše se stidimo kad pričamo o tome. Ja mogu sa svakim da pričam o tome i da mi bude prijatno”, dodaje ona.

Inače, ova Amerikanka radi kao glumica ovog tipa već pet godina, a nedeljno snima između tri i pet scena.

“Sve ovo veoma brzo postaje rutina, tako da ni ne razmišljam o tome. Snimanje uglavnom traje od dva do pet sati, i to je jednostavno deo mog posla”, zaključila je.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.