sin-dragane-mirkovic-je-od-ove-holivudske-zvezde-dobio-kovceg-pun-dragocenosti:-svi-gledaju-snimak-i-ne-veruju

11.05.2019. 21:49

Folk pevačica Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić svom sinu Marku priredili su žurku povodom 18. rođendana u luksuznom dvorcu Ebenfurt u Beču, u kojem žive već nekoliko godina.

Dragana Mirković Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija

Na rođendanskoj proslavi se okupilo više od 200 ljudi iz raznih zemalja – Srbije, Švajcarske, Nemačke. Sin Dragane Mirković je napunio 18 godina u februaru, ali je rođendan proslavio tek kad je sve prijatelje mogao da okupi na jednom mestu.

Pozvane slavne ličnosti koje nisu mogle da prisustvuju čestitke su poslali Marku u video-klipovima koje je Dragana objavila na svom Instagram profilu.

U video-klipu se pojavljuju poznati glumci – Arnold Švarceneger, Silvester Stalone i Žan Klod van Dam, koji je dugogodišnji Draganin prijatelj. Van Dam je čestitku za Marka snimio na setu novog vesterna i poželeo mu sve najbolje, ali i poručio mu da šalje kovčeg pun zlatnih poluga.

„Hvala mnogo dragi prijatelji na čestitkama za Markovo punoletstvo. Kao majku ste me iznenadili, obradovali i reznežili. Hvala vam od srca“, napisala je Dragana na Instagramu.