sin-marine-tucakovic-je-njena-slika-i-prilika-ovih-dana-svi-slusate-njegov-hit-a-nemajte-pojma-da-ga-je-on-napisao

26.03.2019. 21:55

Kažu da iver ne pada daleko od klade. Sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulović, je po svoj prilici profesionalna slika i prilika svoje majke. Uspešno barata rimama, rečima, stihovima u pisanju tekstova, ali je i poput oca Aleksandra Radulovića Fute talentovan za produciranje i aranžiranje pesama.

Marina Tucaković Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija

Milan je pre četiri godine izjavio za „Vice“ da sebe nikad nije smatrao poznatom ličnošću, iako su mu otac i majka Futa i Marina.

„To što sam poput njih odabrao da gulim isti muzički hleb, nikad me nije ponelo da mislim o sebi kao poznatoj ličnosti“, napisao je Laća.

Ljubitelji pop i folk muzike dobro znaju za čuveni muzički tandem Marina i Futa, ali iako je u poslednjih desetak godina njihov sin Milan Radulović aktivan u pisanju tekstova za poznate izvođače iz nekog razloga niko ne pominje njegov rad.

Milan je napisao tekstove za neke od veoma popularnih pesama u poslednje vreme, između ostalog tekst za numeru „Rane“ koju izvodi Anastasija Ražnatović.

Milan je trenutno deo ekipe koja radi na novom albumu Ane Nikolić, zajedno sa makedonskim kompozitorom i producentom Darkom Dimitrovim. I kako Instagram otkriva radi i na pesmama pevačice Bojane Vunturišević.

Ali, evo nekoliko zanimljivih činjenica. Laća je pisao tekst zajedno sa majkom za Rastinu pesmu „Adio Amore“, za Cecinu pesmu „Autogram“, za pesme Željka Joksimovića „Zvezda“ i „Nerado“.

Marina Tucaković, Željko Joksimović i Laća RadulovićFoto: Vesna Lalić / RAS Srbija

Laća je radio tekstove za mladu pevačicu Sofiju Perić koja je ove godine nastupila na Beoviziji.

Laća će sigurno nastaviti tradiciju svoje majke jer ipak ived ne pada daleko od klade.