sin-slavnog-glumca-je-2015.-prakticno-nestao:-otac-ga-je-odveo-na-rehabilitaciju-i-od-tad-nije-vidjen-–-evo-kako-danas-izgleda

22.06.2019. 17:16

Slavni glumac je prošao kroz pravi pakao sa problematičnim sinom, a vrhunac se desio 2015. godine. Od tad, retko kad se viđa u javnosti – sada se pojavio i evo kako izgleda.

Čet Henks ima burnu prošlost Foto: Profimedia

Glumac Čet Henks (28), sin Toma Henksa, iza sebe ima burnu prošlost. Od 16. godine bori se sa zavisnošću od opijata.

On je 2015. godine na Instagramu najavio da odlazi na rehabilitaciju. On se bavio dilovanjem opijata, a na društvenoj mreži je pred odlazak na rehabilitaciju napisao sledeće.

– Pre par meseci sam prodavao i i sam koristio narkotike dok potpuno nisam zapušio nos, a to nije sve što sam koristio. Shvatio sam koliko gluposti pravim i da moram da priznam sebi i svojoj porodici šta radim od sebe – rekao je tada Čet, a Tom Henks ga je dobro sakrivenog odveo na rehabilitaciju.

Tom i Čet HenksFoto: Profimedia

Čet je kasnije govorio i o tome da mu je ćerka Mišaja, koju je dobio 2016. godine sa bivšom devojkom Tifani Majls, spasila život.

Čet sa ćerkomFoto: Profimedia

– Da nema moje ćerke, ne znam da li bih imao snage da se menjam. Iskreno, ona mi je spasila život. Da nema nje, posledice po mene bi verovatno bile strašne – rekao je tada Čet.

Čet Henks je danas potpuno oporavljenFoto: Profimedia

Tom je kasnije govorio da je bio uz sina svaki korak, a Čet je izrazio zahvalnost Tomu i Riti Vilson, koji važe za najskladniji par Holivuda.

Tom je zbog supruge prešao u pravoslavljeFoto: Profimedia

– Obožavam svoje roditelje i uradili su sjajan posao u mom vaspitanju. Blagosloven sam tako divnim roditeljima – rekao je Čet koji je ovih dana fotografisan potpuno oporavljen, a pridružio se svom ocu Tomu u Barseloni, gde je u toku promocija filma „Priča o igračkama 4“.