sinoc-je-ceo-beograd-netremice-gledao-u-zvonka-markovica-8211-ovaj-covek-smrsao-je-vise-od-70-kilograma-i-svi-su-odusevljeni-kako-sada-izgleda

02.04.2019. 18:18

Sinoć je u Beogradu otvoren 32. Fashion Selection u organizaciji modne agencije Select i to retrospektivnom revijom Zvonka Markovića “Personalna mitologija”.

Zvonko Marković smršao preko 70 kilograma Foto: Privatna arhiva

Marković, koji je u svojoj bogatoj karijeri predstavljao modne revije i u svetskim modnim centrima poput Njujorka i Pariza, ovom elegantnom, raskošnom kolekcijom proslavio je i 20 godina rada.

Zvonko Marković oduševio je sve zvaniceFoto: Promo

Inače, prisutni na ovom spektakularnom modnom događaju oduševili su se i iznenadili kada su videli Zvonka koji je pokazao fit figuru i top formu. Inače, ovaj kreator je prošle godine drastično smršao – preko 75 kilograma za samo devet meseci!

Markoviću i dalje polazi za rukom da održi fit figuru, a u više navrata istakao je da je na njegovu odluku da smrša presudilo to što je brojka na vagi pokazivala 160 kilograma, ali i zdravstveni problemi sa kojima se suočio.

“Pokušavao sam da držim dijete, ali sam ubrzo shvatio da su one zabluda i da ničemu ne služe dok se ne promeni stil života. Nije prošlo mnogo vremena kada sam lekarsku odluku da mogu da se krećem pretvorio u svoju odluku da vožnju taksijem zamenim pešačenjem, pa iako stanujem u novobeogradskim blokovima u centar grada odlazim peške. Počeo sam da idem na masaže koje podstiču cirkulaciju, a išao sam i na dodatne tretmane laserom koji razbija masne ćelije. S obzirom na stanje svog srca, nisam želeo, a ni smeo da unosim bilo kakvu hemiju u organizam. Ušavši u ovu borbu shvatio sam da treba da se naviknem na to da budem gladan, i da ubedim sebe kako uživam u tom osećaju. Odlazak na počinak sa praznim želucem počeo je da mi se sviđa. Ponekad bih rado večerao, ali znao sam – što gladniji zaspim, zadovoljniji ću se probuditi”, istakao je Zvonko svojevremeno za “Glossy”.