sinoc-je-svet-sokirala-vest-o-smrti-mladog-seika,-a-sada-su-otkriveni-jezivi-detalji-ove-tragedije:-ceo-vikend-je-orgijao-u-svojoj-skupocenoj-vili,-a-onda…

Al Kasimi je u britanskoj prestonici živeo od devete godine, kada ga je otac poslao u prestižnu školu Tonbrige u Kentu, a pre 11 godina posvetio se modi u potpunosti, lansiravši svoj brend Qasimi Homme sa kojom je učestvovao i na Nedeljama mode u Parizu i na Bliskom istoku.

Mladi dizajner živeo je tipičnim životom mladih naslednika bogataša sa Bliskog istoka – dobio je prestižno školovanje, tečno je govorio nekoliko stranih jezika, diplomirao arhitekturu i modni dizajn, bio nagrađivani fotograf, obrađivao je kroz modu socijalna i politička pitanja Bliskog istoka….

Sve je ukazovalo na to da živi jedan savršen život, no ispostavilo se na koncu svega, kako to obično biva, da nije zlato sve što sija. Al Kasimi, koji je imao titulu princa, otišao je sa ovog sveta na još uvek nepoznat način, ali polako neki detalji dospevaju u javnost.

Britanski “The Sun” navodi kako je hitna pozvana u njego luksuzni pentahus u ponedeljak ujutru, koja ga je i pronašla mrtvog, te kontaktirala policiju. Organi reda su na licu mesta pronašli drogu, ali i tragove lude žurke koja se odvijala tu tokom vikenda i na kojoj su gosti orgijali, pili i žestoko se zabavljali.

“Sumnja se da je šeik Halid preminuo usled uzimanja droge. Svima koji učestvuju u istrazi njegove smrti naređeno je da ćute”, rekao je izvor, i dodao da je dizajner uživao u slobodi koju Evropa nudi, poput mnogih drugih Arapa.

Ipak, s druge strane njegovi bliski saradnici tvrde da je bio veoma odgovoran i vredan čovek.

Uživao u raskošiFoto: Profimedia

Da li će se i na koji način smrt ovog 39-godišnjakinja rasvetliti pokazaće vreme, a za sada se vodi kao “neobjašnjiva”. Njegov otac proglasio je tri dana žalosti i istakao da je njegov sin u Božjim rukama sada.

Inače, šeik Muhamed je već izgubio jednog sina – 1999. upravo je on pronašao svog prvenca mrtvog sa špricem u ruci u kupatilu porodične vile u Saseksu. Uzrok smrti bio je jasan – predozirao se, a imao je samo 24 godine.

Halid je posle smrti starijeg polubrata postao jedini muški naslednik sultanovog bogatstva, no nažalost nesrećni otac sahranio je i ovog sina.

Tragična smrt mladog šeikaFoto: Profimedia

Sultan Muhamed je na čelu trećeg najvećeg grada u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a to područje je to neverovatno bogato naftom. U subotu će ovaj čovek napuniti 80. rođendan, ali nažalost pod velom tuge i tragičnog gubitka…