sinoc-smo-videli-gomilu-dosadnih,-ruznih-haljina,-a-onda-se-pojavila-ova-prelepa-trudnica-i-ocitala-modnu-lekciju-godine!

02.06.2019. 11:04

Sinoć je u Mančesteru održana jedna od najprestižnijih manifestacija u Velikoj Britaniji, dodela britanskih nagrada za najbolje televizijske sapunice, te smo imali prilike da na crvenom tepihu vidimo neke od najpopularnijih tamošnjih glumaca…

Nas je, kao i uvek, zanimao modni momenat ovog događaja, pa smo prelistali stil brojnih dama sa crvenog tepiha, no moramo da priznamo da nas njihov izbor toaleta nije oduševio.

Svakako je najviše pažnje privukla atraktivna televizijska zvezda Čelsi Hejli koja se pojavila u crnoj asimetričnoj haljini od tila u kojoj je pokazala izvajane noge, ali i bujni dekolte…

Ipak, lovorike je pokupila jedna trudnica, a reč je o starleti Nadin Mulkerin koja se prošetala ruku pod ruku sa verenikom, a njen odabir jednostavne bele toalete golih ramena ispostavio se kao pun pogodak.

Još jedna trudnica ubrojala se u grupu najbolje obučenih – Bruk Vinsent oduševila je u zlatnoj haljini sa šljokicama…. I Lusi Falon je pokazala da je manje više, pa je dominirala u belpoj dugačkoj haljini sa dubokim dekolteom.

U našoj galeriji pogledajte sva izdanja od sinoć.

Zatvori