sinoc-su-crvenim-tepihom-setale-najvece-face-holivuda,-ali-su-svi-gledali-u-ovu-cetvorku:-oni-su-rodjena-braca-i-zgodni-su-kao-apoloni,-a-tek-njihove-zene!

23.04.2019. 18:45

Sinoć je u Los Anđelesu održana spektakularna premijera filma “Avengers: Endgame”, koji je jedno od najiščekivanijih ostvarenja ove godine, a pripada kultnom serijalu filmova iz Marvel franšize.

Spekuliše se da će ovaj nastavak trajati tri sata, a okuplja čitav dijapazon likova i povezuje čak 22 filma iz Marvelovog univezuma, pa je u skladu sa tim i sam crveni tepih bio i više nego veličanstven…

Na premijeri se pojavio niz glumaca iz ovog ostvarenja, uključujući i Gvinet Paltrou, Roberta Daunija Džuniora, Skarlet Johanson, Krisa Prata, Liljama i Krisa Hemsvorta…

Najviše pažnje izazvala je prelepa Skarlet koja je blistala u srebrnoj, svetlucavoj haljini sa dubokim šlicem, premda je i Gvinet modno dominirala u jednostavnoj, ali moćnoj kombinaciji male crne haljine i ležernog blejzera.

Ipak, zvezde večeri su svakako bili Lijam i Kris Hmesvorti, zgodna braća, a obojica su se pojavili u društvu zgodnih supruga – Majli Sajrus i Else Pataki koje su briljirale u jednostavnim, ali divnim toaletama!

Zatvori

Lijam Hemsvort i Majli Sajrus

Elsa Pataki i Kris Hemsvort

Kris Prat i Katarina Švarceneger