sinoc-su-poznate-dame-odusevile-beograd-ovim-izdanjima-ali-niko-nije-mogao-da-prestane-da-zuri-u-prebizaran-print-na-haljini-ane-kokic-ovo-jos-nikad-niste-videli

02.04.2019. 16:08

Sinoć je u prepunoj sali Belexpocentra otvoren 32. Fashion Selection u organizaciji modne agencije Select, a na ovom spektakularnom modnom događaju pojavio se i niz poznatih ličnosti sa naše šoubiznis scene. Crvenim tepihom prošetale su i brojne slavne lepotice, a u našoj galeriji pogledajte koje, i kakve modne kombinacije su priredile ovog puta.

Zatvori

Goca Tržan

Pevačica Goca Tržan odlučila se za ležernu kombinaciju , ponevši moderne žute patalone sa dubokim strukom i zanimljiv krop-top na prugice, a dozu elegancije donele su lakovane crne salonke.

Ana Kokić

Pevačica Ana Kokić definitivno je izazvala najviše pažnje svojom modnom kombinacijom – satenske čarapa čizme u crvenoj boji uklopila je uz specifičnu, svilenu haljinu midi dužine, a posebno upadljiv je bio print ove kreacije – na svetloplavoj podlozi crveneli su se ljute papričice i paradajz!

Tijana Bogićević

Pevačica Tijana Bogićević ponela je jedan od najvećih trendova sezone, a reč je o ženskom odelu – koje je u svakoj prilici odličan izbor. Ona se odlučila za ono u oker boji sa prugicama, u potpunila ga je običnom belom majicom i modernim slingback cipelama.

Dušica Jakovljević

Voditeljku Dušicu Jakovljević videli smo u krajnje neobičnoj kombinaciji svilene tunike sa upečatljivim printom, cargo pantalona i efektnih kariranih cipela, a posebno nam se dopala njena torbica u svetloplavoj boji brenda “Furla”, kakvu trendseterke širom sveta obožavaju.

Neda Ukraden

Pevačica Neda Ukraden blistala je u strogoj poslovnoj kombinaciji, uklopivši crne cigaret pantalone, belu košulju sa volanima i kaputić u upadljivoj plavoj boji.

Ivana Jordan

Pevačica Ivana Jordan pojavila se u crnom od glave do pete u pantalonama sa ukrštanjem sa strane, sakou i cipelama sa platformom.

Suzana Mančić

Poznata voditeljka Suzana Mančić opredelila se za klasiku, pojavivši se u suknji do kolenta zlatkaste nijanse i bluzi cvetnog printa.