sinoc-su-se-najplacenije-manekenke-nasla-na-istom-mestu,-ali-su-svi-geldali-u-ove-srpkinje:-mina-je-jako-sik,-ali-bojana-–-grmi

11.09.2019. 17:53

Sinoć je u Njujorku održana tradicionalna humanitarna proslava sa ciljem prikupljanja sredstava za organizaciju koja se bori protiv trgovine ljudima, a po običaju glavne zvezde ove manifestacije bile su brojne manekenke.

Tako su se na ovom gala partiju pojavile između ostalih i Maja Musk, koja je prava inspiracija s obzirom da je čak i u 71-oj godini aktivna u svetu modelinga, ali i njene daleko mlađe koleginice poput Alesandre Ambrozio i Nine Agdal.

Ipak, nama su za oko posebno zapale dve prelepe Srpkinje – Bojana Krsmanović i Mina Cvetković, manekenke koje već dugo sa velikim uspehom grade internacionalnu karijeru.

Bojana je blistala u beloj svedenoj haljini do ispod kolena sa čamac izrazom, pa je na vrlo otmen način naglasila svoj seksepil, a iskombinovala ju je uz jednostavne zlatne natikače i clutch torbicu u istoj boji.

Bojana Krsmanović Foto: Profimedia

Podsetimo, ova seksi manekenka je u svetu modelinga još od 14. godine, a često je porede sa Sindi Kraford, zbog specifičnog mladeža na licu. Živi i radi u Njujorku, a sarađivala je sa nekim od najluksuznijih brendova i dizajnera današnjice.

Za razliku od Bojane, Mina Cvetković se opredelila za nešto urbaniju i manje klasičnu varijantu – izgledala je sjajno stilizovano u crnom odelu i beloj košulji sa predimenzioniranim, zvono rukavima, a uz ovo ponela je moderne bordo cipele sa četvrtastim vrhom i bež Dior tašnicu.

Mina Cvetković Foto: Profimedia

Inače, Mina je iz Niša, ali od 16. godine praktično radi van Srbije i gotovo da ne silazi sa piste, a čak je i Vogue pisao o njoj. Više o tome možete pročitati OVDE.

X Zatvori

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.