sinoc-su-sve-oci-bile-uprte-u-njih-a-oni-su-otkrili-zasto-su-cekali-na-seks-do-braka-8220-molila-sam-se-svaku-noc-da-izdrzim-a-onda-mi-je-on-rekao82308220

Sijera je blistala u neobičnoj kreaciji sa resama i sa gornjim delom leopard dezena nalik na korset u kome je pokazala svoj zanosni dekolte i savršeno oblikovana grudi.

Par je bio i stilski usklađenFoto: Profimedia

Njen nešto mlađi suprug, Rasel, potrudio se da isprati voljenu ženu, pa je i on briljirao u pomalo čudnoj, ali ipak dobroj kombinaciji crnih pantalona i braon sakoa, a šlag na tortu bile su patike sa animal printom.

Inače, Sijera krasi naslovnu stranu pomenutog magazina za april, a dala je i veoma zanimljiv intervjuu u kome je otkrila neke od pikantnih detalja iz svog braka, ali i objasnila kako je bilo biti u celibatu sve do braka.

Podsetimo, par je počeo da se zabavlja na proleće 2015. godine, a Rasel je Sijeri bio velika uteha nakon raskida sa tadašnjim verenikom – reperom Fjučerom za kog je saznala da ju je doslovce varao na svakom ćošku. Vilson je prihvatio i njenog sinčića iz te veze i odgaja ga kao da mu je rođeni otac.

Zanimljvo je da se Fjučer nikada nije pokajao za javne prevare, već je nekoliko puta i javno “spuštao” Sijeru nakon raskida, a nekoliko puta je negativno komentarisao i prisni odnos svog sina sa Raselom.

Inače, Sijera i igrač američkog fudbala su u centar pažnje dospeli zbog čestih izliva ljubavi i slatkih izjava, ali i jer su obelodanili da apstiniraju od seksa, i da će na intimni čin čekati sve do braka. Navodno su ostali dosledni toj ideji, a sada su upravo o tome progovorili.

“Apstinencija od seksa zahtevala je brojne molitve. Bilo je jako teško, ne želim da lažem”,, rekla je ona, a njen suprug se nadovezao: “Rekao sam joj da možemo da se volimo i bez seksa i ona se složila. Ako nekoga možeš voleti bez toga, onda zaista možeš večno da ga voliš.”

Nisu dugo čekali na veridbu, pa je ovaj sportista zaprosio 33-godišnju pevačicu u martu 2016, a već u julu iste godine stali su na ludi kamen u dvorci Pikforton u engleskoj pokrajini Češir. Par je kasnije dobio i ćerkicu Sijenu Princes, a danas važe za jedan od najskladnijih u Holivudu.