sinoc-su-svi-gledali-u-njene-nestasne-grudi,-a-ova-fatalna-lepotica-bila-je-brutalno-ponizena-u-ljubavi:-niko-nije-verovao-da-ju-je-fudbaler-zamenio-prosecnom-cicom!

Naime, ova influenserka, koju na Instagramu prati više od 3.5 miliona pratilaca, pojavila se u jednostavnoj, ali veoma izazovnoj kreaciji u kojoj je istakla svoje mišićave, preplanule noge, ali i nestašni dekolte.

Njene grudi svake sekunde pretile su da ispadnu iz ove tesne toalete, no srećom do peha nije došlo – Džena je uspela da ih nekako obuzda.

Džena FrumesFoto: Profimedia

Ona je kombinaciju upotpunila luskuznim satom i natikačama u boji kože sa kaišićima, a detalji joj nisu bili ni potrebno, s obzirom na izrazitu lepotu koja je stavlja u prvi plan gde god da se pojavi.

Neobična lepota koja sve oduševljava Foto: Profimedia

Inače, ova 25-godišnjakinja proslavila se zahvaljujući vezi sa fudbalerom Mančester Junajteda Džesijem Lingardom, ili možda bolje rečeno zahvaljujući raskidu sa njim.

Naime, kraj ovog para bio je vrlo buran i ružan, a dogodio se prošle godine i to zbog Džesijeve preljube. Naime, on je prevario Dženu sa navijačicom „crvenih đavola“ koja je, verovatno neočekivano, razvezala jezik i sve ispričala medijima.

Fudbaler je imao seks tri puta sa samohranom majkom Leonom Borek, a ona je besna, jer ju je nakon toga ignorisao, sve iznela na svetlost dana.

Javnost je tada bila šokirana, s obzirom da ova blogerka važi sa ženu raskošne lepote i savršenog tela, dok je pomenuta Leona daleko manje upadljiva, i gotovo prosečna.

Ipak, Džena je prešla je preko ove afere, davajući njihovoj ljubavi još jednu šansu, ali stvari se ipak nisu izgladile… Zato je na koncu svega rešila da ipak okonča ovaj odnos, a o tome je obavestila javnost putem Tvitera.

„Bar mogu da kažem da sam pokušala i uživala u tome. Želim ti sve najlepše, Džesi „, poručila je ova kovrdžava Amerikanka, a kasnije je dodala „da voli Džesija do smrti, ali da je ponekad tajming jednostavno pogrešan“.

„Ne bi mnogo žena ostalo pored Džesija posle prevare. Džena je to uradila, što joj je donelo mnogo popularnosti. Ipak, što je mnogo mnogo je, i ona više nije mogla da se nosi sa tim“, rekao je tada izvor blizak ovoj seksi Amerikanki.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.