sinoc-su-u-ovu-lepoticu-svi-gledali,-a-malo-ko-zna-da-je-ona-cecina-kuma:-vratila-se-iz-amerike-i-lepsa-je-nego-ikad

19.04.2019. 15:07

Iako ste verovatno pretpostavljali da je kuma Svetlane Cece Ražnatović koleginica sa estrade ili neko iz sveta politike, radi se o jednoj našoj glumici koja je godinama živela u Americi, pa se pre dve godine vratila u Srbiju.

Cecina kuma Ljubinka Klarić sinoć je ukrala sve poglede Foto: Đorđe Tomić / Promo

Reč je o poznatoj glumici Ljubinki Klarić koja je se sinoć pojavila na Perwoll Fashion Week-u. Odličnim stajlingom i mladolikim izgledom je sve oduševila!

Ljubinka KlarićFoto: Đorđe Tomić / Promo

Ljubinka Klarić (40) je na Beogradskoj nedelji mode blistala u atraktivnoj haljini modernog printa koju je uklopila sa žutim sandalama na visoku štiklu i slobodno možemo reći da nikad bolje nije izgledala.

Javnost Ljubinku uglavnom prepoznaje po njenim ulogama, a ono što malo ko zna je da je ona dugi niz godina dobra drugarica sa Cecom i da ih pored prijateljstva spaja i kumstvo.

Mada su je ljubav i lep život odveli u Ameriku, gde je nekoliko godina živela s mužem Nebojšom, Ljubinka je ipak odlučila da to napusti i 2017. godine se sa sinom vratila u Srbiju.

Ljubinka Klariž na punoletstvu Cecinog sina, Veljka RažnatovićaFoto: Zoran Ilić / RAS Srbija

Ljubinka je glumu diplomirala 2007. na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Predraga Bajčetića. Stalni je član Beogradskog dramskog pozorišta od 2009. godine, a svoju filmsku karijeru započela je 2001. godine ulogom u filmu „Normalni ljudi“.

Možda najzapaženiju ulogu imala u seriji „Moj rođak sa sela“ gde je glumila učiteljicu, a trenutno je najviše angažovana u pozorištu.