sirova-dijeta:-obnovite-energiju-i-izgubite-3-do-7-kg

Tokom ove dijete se jede samo sirovo voće, povrće, klice, semenke i koštunjavo voće… Nema brojanja kalorija, ni kuvanja, a rezultati su fantastični!

PRIMER JELOVNIKA DIJETE:

Doručak:

Savršeno vreme za doručak je između 7h i 9h.

Počnite dan sa 2 čaše vode i malo svežeg naceđenog limuna kako biste očistili organizam. Pijte polako da biste pomogli apsorpciju hranljivih materija. Za doručak dodajte još bilo koju kombinaciju sveže ceđenih sokova od voća i povrća.

Ručak:

Savršeno vreme za ručak je između 12h i 14h.

Ovo bi trebalo da bude najobimniji obrok u toku dana sa puno zeleniša, salata, klica i povrća.

Večera:

Savršeno vreme za večeru je između 18h i 20h.

Zlatno pravilo je da nikada ne jedete posle osam sati uveče. Šta god da pojedete nakon tog vremena, ostaje u vašem organizmu, fermentiše se, pretvara u masti i podstiče gojenje. Večera je vreme kada treba da jedete zdrave masti kako bi organizam mogao da se obnovi i isceli dok spavate. Pokušajte da za ovaj obrok uključite semenke, prelive za salate i orašaste plodove.

Ne može biti jednostavnije!

Jedite samo sirovo povrće, voće, semenke, klice i orašaste plodove, plus zdrava ulja i med. Pijte samo vodu, sveže sokove i smutije, kao i najmanje dva litra obične vode tokom dana.

Ovu dijetu  možete držati po želji: 3, 7 ili 10 dana.

– Dijeta od 3 dana će smanjiti naduvenost vašeg stomaka, dobićete novu energiju i izgubiti do tri kilograma.

– Dijeta od 7 dana će vam pomoći da zaista osetite blagodeti. Lakše telo, bistriji um i još više energije. Gubitak težine do 5 kg.

-Dijeta od 10 dana će biti dovoljno vremena da se vide promene na koži, plus ćete početi da izgledate mlađe i svežije. Gubitak težine do 7 kg!