Predsednik Srbije danas je obišao grad Zrenjanin gde je prisustvovao otvaranju jedne velike kineske kompanije koja bi mogla u budućnosti da zaposli ogroman broj ljudi.

Nažalost i ovaj put na stotine autobusa dovodilo je građane iz ostalih mesta Srbije do Zrenjanina kako bi bili publika koja aplaudira tokom govora predsednika Vučića.

Čak se u jednom trenutku i Vučić nasmejao pa rekao da ne zna odakle ovoliko ljudi u Zrenjaninu.

U jednom trenutku dok je skup emitovan uživo na TV PINK, ničim izazvan predsednik Vučić uvredio je mnoge žene u Srbiji. Jedan deo njegovog govora bio je skandalozan.

Evo šta je doslovno izjavio:

Advertisements

Glasaju žene za Tadića. A zašto? Zato što je lep. Kažu ima harizmu. Ja nisam lep za mene se glasa iz drugih razloga. Pa neće niko više njih da podrži. I žene većinski glasaju za mene jer žele stabilnost pre svega i budućnost, neće da glasaju za Tadića pa nisu glupe kao što mnogi kažu!?

Mnogi su ocenili da je ova izjava više nego neprimerena. Prvo je uvredio sve žene koje ne glasaju za njega. One žene koje glsaju za Tadića  su očigledno glupe kada ne vide da je on taj koji će da spasi Srbiju.

Drugo, naveo je da “mnogi misle” da su žene u Srbiji glupe. Ovo apsolutno nije tačno. Predsednik zapravo reklamira manjinski deo šofinista u Srbiji.

Dnevni Žurnal

FOTO: Tanjug