skandalozan-par-trese-planetu:-ovako-je-pocela-njihova-veza,-a-poslednji-zajednicki-snimak-otkriva-zaveru

Kinsi koja je na utakmicu upala u crnom kupaćem kostimu sa natpisom „Vitalij necenzorisano“, vezu sa Jutjuberom počela je pre godinu dana- na snimanju filma.

Kako je dan pre finala rekla u pretposlednjem vlogu svog dečka na Jutjubu gde Vitalij ima 10 miliona pratilaca, on joj se na prvi pogled uopšte nije dopao.

Mesecima posle prvog susreta nisu razgovarali, a onda su se stvari promenile, u korist Zdoroveskog.

U vlogu koji je snimljen u Turskoj ruski top model je na sav glas hvalila dečka. Istakla je da je on najbolji dečko na svetu, koji se prema njoj ophodi sa mnogo poštovanja, koji joj je uvek veran iako je stalno okružen golišavim devojkama.

Kinsi je otkrila i da sa Vitalijem gleda erotske filmove- jer svaki muškarac to radi, pa kad je već tako, bolje da to čini sa svojom partnerkom nego sam.

I što je najzanimljivije, Kinsi je u snimku promovisala crni kupaći o kojem danas priča svet. Njime je „iznenadila“ Zdoroveskog i u njemu je odgovarala na pitanja njegovih pratilaca.

Iz Turske u koju su stigli bez prtljaga jer su se im koferi tokom leta izgubili, uputili su se na Bali (na tom letu su prvi put vodili ljubav u avionu, Kinsi je najavila).

Kinsi uživala u Turskoj pa napravila skandal u ŠpanijiFoto: VitalyzdTv / youtube

Međutim, ona je dan kasnije završila u Madridu, a on je zaista došao do Balija.

Kada je došao trenutak, atraktivna Kinsi je izletela na teren i priredila svetski skandal koji joj je „preko noći“ doneo tri miliona pratilaca na Instagramu (pre finala imala je 300. 000).

Instgram je međutim, ubrzo ukinuo njen profil da bi on otvorila novi na kojem je veoma brzo došla do 20.000 fanova (i broj raste li raste).

Ona i Vitalij ostvarili su cilj. Ona je postala popularna, on još popularniji- pregledi skaču, broj pratilaca raste….

Vitalij poslao novu porukuFoto: VitalyzdTv / youtube

Nije tajna da je sve zapravo i u najvećoj meri bio njegov plan. S obzirom da mu je UEFA zbog upada na SP u Brazilu 2014. zabranila da prisustvuje njenim mečevima, upad Kinsi Volanski smatra se njegovom osvetom.

A uopšte ne sumnjamo da bi Vitalij, da nije te zabrane, nastavio sa upadima, kao i da mu se Kinsi rado pridružila.

Ona je u vlogu kroz redove poručila da planira da se uda za Jutjubera, a on je u jednom od svojih prethodnih snimaka naglasio da u životu treba rizikovati jer se samo tako može doći do uspeha.