8222skidas-se-za-saku-lajkova8220-ostavila-je-mladjanog-decka-jer-ju-je-urnisao-ljubomorom-sada-je-jedna-recenica-ucinila-da-mu-se-vrati-u-zagrljaj

Četrdesetogodišnja Kortni raskinula je sa lepim modelom u avgustu prošle godine, i to ne u bajnim odnosima, no šuška se da par ponovo radi na svom odnosu.

Ovakve spekulacije pokrenuo je kompliment koji je Jones uputio lepoj crnki i to na Instagramu, ispod fotografije u kojoj je pozirala u seksi crvenoj haljinici. “Izgledaš dobro, Mini”, napisao je on, upotrebivši nadimak kojim joj se obraćao dok su još bili u ljubavi.

Ta rečenica bila je dovoljna da uveri fanove kako se između Kortni i Jonesa ponovo nešto “kuva”, pa su usledile burne reakcije. “O moj Bože, postoji nada, molim vas da se ti i Jones pomirite”, “Da li ste ponovo zajedno?”, “Šta ovo znači?”, bili su samo neki od komentara znatiželjnih pratilaca.

Podsetimo, par je raskinuo kada su svet obišle fotografije mlađanog manekenka u zagrljaju sa nepoznatom lepoticom u Meksiku… Jones je okarakterisan kao “varalica”, premda je on sam sve negirao i istakao da se mediji “svim silama trude da on ispadne loš”.

Bilo kako bilo, sa više strana potvrđeno je da se nisu rastali u dobrim odnosima, te da su prekinuli doslovce svaki kontakt. On je kasnije izjavio da misli da je Kortni “neverovatna žena i majka”, i dodao da “nije tip muškarca koji će zaboraviti lepe trenutke”.

Nisu se libili da razmenjuju nežnosti u javnostiFoto: Profimedia

Inače, ubrzo nakon raskida sa Benđimom Kortni je utehu pronašla u 21-godišnjem modelom i influenserom Lukom Sabatom, ali je ova afera vrlo kratko potrajala.

Par se nije rastao u prijateljskim odnosimaFoto: Profimedia

Podsetimo, Kortni je navodno muku mučila i sa Jonesovom ljubomorom i detinjastim ponašanjem, a vrhunac je bio kada joj je ostavio komentar ispod golišave fotografije na kojoj je pokazala zadnjicu u tanga gaćicama. “To moraš da pokažeš kako bi dobila lajkove”, napisao joj je maneken, a ovo je rijaliti zvezdu potpuno izbacilo iz takta.