„sklanjajte-se-starlete-dosla-je-mama“:-monika-beluci-ostavila-sve-bez-reci-providnom-kosuljom-zbog-koje-je-paparacima-zadrhatala-ruka

31.08.2019. 17:49

Holivudski krem se ovih dana preselio u Veneciju povodom 76. Venecijanskog filmskog festivala. Crveni tepih preplavile su poznate ličnosti iz svih sfera savremenog šou-biznisa. Prethodnih dana videli smo mnoge poznate žene u živopisnim kreacijama poznatih brendova, a onda je došla Monika Beluči i donela novi-stari trend, monohrom.

Monika Beluči Foto: Profimedia

Monika Beluči za razliku od ostatka venecijanskog džet-seta se odlučila za crnu boju. Skarlet Johanson, Lora Dern, Rut Nega i druge poznate holivudske face nosile su na crvenom tepihu haljine jarkih boja, kompleksnih tekstura i velikih brendova. Monika Beluči se odlučila za dve jednostavne crne kombinacije, ali jedna je bila za nijansu efektnija od druge.

Monika BelučiFoto: Profimedia

Na konferenciji nosila je gangsterski šik svileni crni sako i i pantalone. Ispod sakoa je nosila potpuno providnu košulju i brushalter. Zašto? Zato što je Monika Beluči i može da nosi šta god poželi u Veneciji.

Monika BelučiFoto: Profimedia

Potom je Italijanka zablistala u crnoj maksi haljini sa potpisom modne kuće Dior. Reč je o haljini iz Resort kolekcije za 2020. godinu.

Monika BelučiFoto: Profimedia

Stajling je upotpunila crnim pojasom sa zlatnom kopčom i naočarima za sunce koje su postale njen zaštitni znak poslednjih godina. Iako se crna boja smatra dosadnom i beživotnom, modni stručnjaci se slažu da je crna haljina ipak evergrin modni klasik koji ne može ništa da pobedi.

Modni kritičari u emisiji „Wendy Show“ su se našalili na račun dolaska Monike Beluči u Veneciju rečima: „Sklanjajte se starlete došla je mama“.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.