skrivena-strast-marije-kilibarde:-u-njoj-uziva-samo-sa-prijateljicama-nikad-ne-biste-pogodili-sta-je-u-pitanju

Marija Kilibarda koju smo sreli na završnoj večeri 45. Pervol fešn vika, na reviji brenda „Martini Vesto“ Boška Jakovljevića, obožava putovanja na koja odlazi sa prijateljicama.

Vratila se nedavno iz Južne Amerike gde je obišla Boliviju i Peru.

„To je druga planeta, bilo je toliko divno da nije prošlo nijedno veče da pre spavanja nisam pogledala sve slike i snimke. Oni su zapravo nekoliko planeta od nas. Veoma su povezani sa prirodom i umeju da presenu to onima koji dođu sa strane, da im predstave svoju religiju, a to je na prvom mestu priroda. Predivna kultura i civilizacija, koja te natera da se zapitaš da li smo zapostavili prirodu. Nekako imam osećaj da smo bahati prema njoj, posebno mi koji živimo u velikim gradovima. Shvatila sam da ne mogu više da idem po velikim gradovima, preneseljanim mestima, po aspfaltu. Trebalo bi češće da se okrećemo prirodi kako bismo bili zdraviji jer smo ludi i brzi“, ispričala nam je Marija.

Nijednom nije išla u noćni izlazak, nije posetila nijedan klub, a o lokalnom stanovništu ima samo reči hvale.

„Srećni su kada mogu da vam prenesu znanje o svojoj zemlji, kada vide da ste otvoreni za učenje o njihovom podneblju, jedva čekaju da vam se posvete“.

Marija već planira novu avanturu.

„Nova stanica su dvorci Loare, okupila se jedna lepa ženska ekipica. Moja prijateljica Nataša Milovanović živi u Parizu, i već je otišla u izvidnicu, pripremila je najbolju selekciju i imamo nekoliko dana da obiđemo najlepše dvorce“.

Pre uživanja na Loari voditeljka je uživala u modnom šouu Boška Jakovljevića. „Nisam izdržala, otišla sam do bekstejdža da virnem i svašta lepo sam videla. On toliko ima stila, jedan je od najbolje odevnih muškaraca sa ovih prostora otkad ga znam, 20 godina… Sad sam shvatila koliko se dugo poznajemo (smeh). Prirodno je da neko ko je bio model i dolazi iz modnog sveta, bez obzira što se kasnije profilisao kao TV novinar i voditelj, vrati modnom biznisu u čemu je neprikosnoven. Nadam se da će iznova i iznova stvarati nove stvari u kojima ćemo uživati, a oni koji se u njima pronađu i da ih ponesu“.