slatko-je-namucila-koju-u-„andjelima“-:-nestvarno-lepa-natasa-danas-ovako-izgleda

21.08.2019. 20:44

Gde god da bi se pojavila zanosna Nataša Lučanin izdvajala se neverovatnom lepotom. „Ima li lepše Beograđanke?“, pričalo se za njom. A odgovor je bio jedan: „Nema!“.

Nikola Kojo i Nataša Lučanin u filmu „Mi nismo Anželi“ Foto: youtube

Nataša se rodila u Beogradu, 16. avhusta 1965. godine. Krasila ju je efektna lepota i onaj neopipljivi, ali izuzetno jak seksepil. I naravno, ništa od toga ne bi delovalo tako jako na publiku, da nije bilo njenog glumačkog talenta.

Glumom je počela da se bavi krajem osamdesetih godina, bilo je to u filmu „Mis“. A onda su se ređali naslovi: „Lijepe žene prolaze kroz grad“, „Lovac protiv topa“, „Telefonomanija“, „Specijalna redakcija“, pomenuti film Srđana Dragojevića „Mi nismo anđeli“, „Crno bombarder“ u kojem je igrala Tanju, serija „Policajac sa Petlovog brda“ gde je bila Anđela, kultno ostvarenje Dragojevića „Lepa sela lepo gore“ u kojem je glumila bolničarku.

Svaka njena uloga je dobro zapamćena. Setimo se one iz hita iz 1992. „Mi nismo anđeli“ stavila je Koja na slatke muke, kada je neodoljivo lepa ušetala u kafić.

„Da li si ikada vodio ljubav na podijumu za igru?“, pitala ga je.

Samo on zna koliko je bilo teško ostati postojan i ne pokleknuti njenim čarima, a sve kako bi ostao veran simpatičnoj Marini, budućoj mami njegovog deteta.

U svakom glumačkom izazovu pokazala je moć svoje lepote, a nedavno se pojavila na Instagram profilu svoje sestre. I danas je njeno ime sinonim za lepotu.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.