slavna-pevacica-otvorila-dusu,-pa-priznala-da-i-dalje-spava-sa-majkom-i-da-voli-da-se-prema-njoj-odnose-kao-prema-bebi!

05.09.2019. 11:21

Rita Ora krasi naslovnicu britanskog izdanja magazina “Marie Claire” za oktobar, a tom prilikom slavna pevačica progovorila je i o svom ljubavnom statusu, ali i iznenađujućem prijateljstvu sa princem Harijem.

Rita Ora Foto: ritaora / Instagram

Muzička diva pozirala je u nekoliko fenomenalnih modnih izdanja, između ostalog u efektnoj haljini od šarenih šljokica u kojoj je pokazala svoj bujni dekolte, a potom i u neštvo svedenijoj kombinaciji crne končane bluze i suknje sa resama i čipkom.

Tokom intervjua Rita se osvrnula na svoje emocije i priznala da uvek daje celu sebe u ljubavi.

“Ljudi vole da znaju sve o mom privatnom životu, i to sam nekako prihvatila. Ali ono što sam naučila o ljubavi, jeste da mi ona nije glavni prioritet sada. Ne verujem ni da će biti u skorije vreme”, istakla je seksi plavuša.

“Ne znam, volim jako i zaljubljujem se jako, uvek je tako. Moji fanovi mi uvek kažu na Tviteru: “Nemoj da se zaljubiš toliko ovog puta. Probaj da iskuliraš”. Smejem se kad to pročitam, jer znam da su u pravu”, dodala je.

Rita Ora je zvezda oktobarskog izdanja “Marie Claire” Foto: marieclaireuk / Instagram

Poznata 28-godišnjakinja progovorila je i o svom prijateljstvu sa princem Harijem:

“Svaki put kada se vidimo, iznenadim se koliko dobro pamti naše razgovore koje smo ranije vodili. To me čudi jer upoznaje i razgovara sa toliko ljudi. Ali on se uvek smeška i stvarno te sluša.”

Rita se u ovom razgvoru osvrnula i na blizak odnos sa majkom Verom, naglasivši da i dalje ponekad spava sa njom.

Rita Ora je zvezda oktobarskog izdanja “Marie Claire” Foto: marieclaireuk / Instagram

“Molim mamu da bude kod mene kući celo vreme. Kada je ona tu, to mi je podsetnik da sam sigurna i da se neću osećati kao da me neko osuđuje. Uvek je pitam da dođe i prespava kod mene. Jer ume da bude pomalo samotno. A i volim kada mi mama sprema hranu. Volim kada me mazi i pazi, čak i sada, kada sam kao odrasla”, priznala je ova Albanka.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.