slavna-pevacica-poginula-u-saobracajnoj-nesreci,-porodica-u-potpunom-soku!-fanovi-se-najezili-zbog-njenoh-objava-na-instagramu-uoci-smrti!

06.09.2019. 09:29

Američka kantri pevačica Kajli Rej Haris poginula je sinoć u saobraćajnoj nesreći u Novom Meksiku u sudaru u kom su učestvovala tri vozila. Imala je samo 30 godina.

Kajli Rej Haris Foto: kylierh / Instagram

Kajli je putovala prema gradu Taosu gde je trebalo da učestvuje na jednom festivalu, a njenu publiku i poznanike posebno je naježila činjenica da je nedugo pre smrti objavila storije na Instagramu na kojima plače od sreće.

U njima je pevačica objasnila da je veoma umorna i da joj idu suze radosnice, i da je srećna što napokon stiže u Taos nakon 12 sati puta.

Dodala je i kako je za ovaj grad vežu brojne uspomene sa sestrama i ocem koji više nije u životu, pa se raspalakala zbog toga.

Kajli se nedugo pre smrti rasplakala zbog uspomena na oca Foto: kylierh / Instagram

Iza pevačice je ostala šestogodišnja ćerka, a njena porodica zamolila je novinare i javnost da poštuju njihovu tugu i privatnost.

„Slomljenog srca potvrđujemo da je Kajli tragično nastradala u saobraćnoj nesreći. Trenutno nemamo više detalja da podelimo i ime njene porodice molimo za privatnost. Najbolja počast njenom entuzijazmu je širenje ljubavi i slušanje muzike koja vas inspiriše“, piše u saopštenju njene menadžment kompanije Torrez Music Group.

Brojni prijatelji, poznanici i fanovi ostavljaju oproštajne poruke ispod njenih poslednjih fotografija na Instagramu.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.