slavne-albanke-se-otimaju-oko-ovog-hrvata-koji-oblaci-i-nasu-estradu:-rita-je-u-zadru-u-svemu-omanula,-a-on-joj-je-bio-jedina-svetla-tacka

04.09.2019. 12:37

Na listu brojnih slavnih lepotica koje obožavaju kreacije talentovanog Hrvata Juraja Zigmana, ovog vikenda se upisala i albanska pevačica Rita Ora.

Slavne Albanke obožavaju ovog hrvatskog dizajnera Foto: Profimedia

Slavna pevačica Rita Ora na propalom koncertu u Zadru nosila je kreaciju hrvatskog dizajnera. Iako je doživela neviđeni fijasko jer se umesto očekivanih 60.000, na koncertu pojavilo samo 6.000 ljudi, njen modni odabir je bio pun pogodak, a za sve je zaslužan hrvatski dizajner Juraj Zigman.

Šareni kombinezon s jednim rukavom i prorezima definitivno je nešto što ne viđamo svakodnevno, a posebnost ove kreacije je, između ostalog, u tome što je prekrivena imenima Ritinih pesama.

Zigman je na tekstil prišio stihove pesama i napravio materijal i grafike samo za nju. Personalizovana kreacija savršeno je pristajala popularnoj pevačici.

– Jako sam zadovoljan kako je kreacija pristajala Riti. Obukao sam je, a fiting je iz prve bio savršen. Nije bilo potrebe za nikakvim prepravkama – rekao nam je ponosni dizajner za hrvataske medije.

Juraj Zigman je dosad već dizajnirao odeću za nekoliko svetski slavnih pevačica poput Bibi Rekse i Niki Minaž, rado ga nose Hrvatice poput Nine Badrić i Severine, a u januaru je za dodelu MAC nagrada sa njim sarađivala i Jelena Karleuša.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.