slavni-pevac-progovorio-o-dramaticnom-odnosu-sa-rodjenim-bratom-i-jezivim-detaljima:-voleo-sam-majku-dok-nije-rodila-njega

Čovek koji je napisao neke od najvećih hitova Oasisa nije štedeo brata niti se ustručavao da slikovito opiše netrpeljivost koju oseća prema njemu.

“Intervjui su uvek rizični i dovode vas u čudne situacije. Sedite u istoj sobi sa nekim momkom iz Stokholma koga nikada ranije niste sreli i on vas pita o vašoj majci. To je prokleto glupo. Jer je iskren odgovor na to: “Kakve to veze ima sa tobom?”. Ali pametan odgovor je: “Sviđala mi se dok nije rodila Lijama!”, započeo je ovaj 52-godišnjak.

Noel Galager Foto: Profimedia

Inače, razmirice, javne prozivke i prepirke traju već godinama, tačnije još od 2009. godine, kada je Noel napustio bend, a isti se ubrzo i raspao.

Od tada do dana današnjeg salve uvreda i pokušaji da jedno drugo nasamare nisu prestali, a u čitav sukob umešali su se i ostali članovi porodice – na prvom mestu Noelova supruga Sara. Nju je Lijam u više navrata optužio za raspad Oasis-a, i okarakterisao ju je kao “vešticu”.

“On i ona su kao Fred i Meri Vest – ljudi koji žele ljudima da dobiju sidu i padnu mrtvi”, napisao je Lijam svojevremeno.

Noel Galager Foto: Profimedia

Odnos dva brata kulminirao je pre oko mesec dana kada je Noel objavio skrinšotove poruka koje je Lijam slao njegovoj 19-godišnjoj ćerki, uz komentar da je to “uznemiravanje žena”. Naime, on je tada zapretio pomenutoj Sari preko bratanice: “Reci tvojoj maćehi da bude veoma pažljiva”

“To nije prvi put da porukama uznemirava moju ćerku. Sličnu stvar je radio i mojoj ženi, kada joj je ostavljao poruke uznemiravajućeg sadržaja na telefonskoj sekretarici. Zapitam se ponekad šta bi se desilo da nije rok zvezda. Da je samo neki stric koji radi u garaži, ne bi se, kao sad, izvukao sa tim s..njem”, objašnjava stariji brat Galager.

Lijam i Noel sredinom 90-ih Foto: Profimedia

Noel je dodao i da ne prati muzički rad svog brata jer “ne može da podnese da sluša taj glas”, a otkrio je i da ga je poslednji put video pre tri godine i to sasvim slučajno na proslavi šampionske titule Mančester Sitija.

“Kad god ga vidim, on je u stvari pristojan, ali u njegovim očima možete da vidite da zapravo upravo piški u gaće”, prokomentarisao je.

VIDEO: Edita i Indi svađa i pomirenje