„sledeci-put-kad-ukljucis-jeftini-fotosop,-odmakni-se-od-jastuka-na-pruge“:-kajli-i-drugarica-se-malo-zanele-u-stanjivanju-i-fotke-su-blam-zivota

17.07.2019. 22:24

Nikad ne biste očekivali da će Kajli Džener biti žrtva lošeg fotošopa, ali i to se desilo.

Kajli Džener zbog neveštog fotošopa opet na meti kritika Foto: Instagram

Posle blogerke Zorane Jovanović koja je u poslednje vreme u žestokoj svađi sa aplikacijom za uređivanje fotografija, i mladoj rijaliti zvezdi i bjuti mogulu Kajli Džener fotošop zadaje glavobolje.

Sigurno mislite da Kajli, čije se bogatstvo procenjuje na milijardu dolara, ima čitavu vojsku stručnjaka koja brine o njenim objavama na društvenim mrežama. Istina je da, ili je zapravo nema, ili ta ekipa ne radi dobro svoj posao jer fanovi su na novim fotografijama opet pronašli urnebesne tragove jeftinog fotošopa.

Levitirajuće pločiceFoto: Instagram

Kajli je fotografijama na kojima pozira s novom najboljom prijateljicom Anastasijom Karanikolau prvo zaradila milione lajkova, a onda su se, i to prilično glasno, javili i oni koji su na fotografijama uočili prevaru. Stanjivanje struka i butina po njihovoj proceni je odrađeno veoma amaterski.

“Sledeći put kad budeš fotošopirala fotografije, pobrini se da ne sediš pored jastuka na pruge”, piše joj jedna pratiteljka. “O ne! Fotošopirane slike na Instagramu? Ludnica”, poručuje druga.

Ups!Foto: Instagram

Iza Kajli i njene prijateljice tako se opet savijaju jastuci i popločane staze, a osim fotošopa, fanovi ispod fotografija opet naveliko spominju i estetsku hirurgiju. “Njih dve imaju isto telo. Znate šta to znači”, piše jedna, a druga se šali: “Da li je teretana nova reč za bolnicu?”

Kajli je javnosti dosad priznala samo korekciju usana, dok o drugim navodnim operacijama i poboljšanjima zasad mudro ćuti.