slika-malog-arcija-u-koju-gleda-ceo-svet:-megan-i-hari-ovako-obelezili-dan-oceva-neprocenjivo-je

16.06.2019. 15:21

Slavi se danas Dan očeva, a vojvotkinja i vojvoda od Saseksa su ovaj praznik obeležili posebnom slikom na Instagram profilu.

Vojvotkinja i vojvoda od Saseksa nedavno na proslavi rođendana kraljice Elizabete II u Londonu Foto: Profimedia

Na poseban praznik u čast posebnih muškaraca, pojavila se slika sina Megan Markl i princa Harija Arčija Harisona i to u naručju tate Harija.

“Srećan Dan očeva, a specijalno čestitamo prvi Dan očeva vojvodi od Saseksa”, piše na zvaničnom profilu profilu vojvotkinje i vojvode od Saseka, koji prati 8, 5 milionaa ljudi, pored fotografije dečaka koji je od rođenja, 6. maja do danas, u žiži svetske javnosti.

“Presladak je, hvala za ovu objavu”, “Preedivan je”, “Liči na Harija kada je bio beba”, broj komentara raste iz sekunde u sekundu.

Arči je Instagram ustalasao i 12. maja kada se na Dan majki pojavio u naručju mame Megan Markl, a u epicentru svetske javnosti bio je i dva dana nakon rođenja kada su ga roditelji predstavili svetu, u okviru imanje u Vindzoru (istog dana je upoznao i kraljicu Elizabetu II i vojvodu od Edinburga).

Kako bismo proverili da li maleni Arči, kako kaže komentar na Instagramu, zaista liči na tatu Harija, potražili smo njegovu staru sliku.

Hari sa majkom DajanomFoto: Profimedia

Sa mamom princezom Dajanom pozirao je kao beba u tradicionalnoj kraljesvkoj odeći. Fotografija kaže da tata i sin veoma nalikuju.

Srećan Dan očeva svim tatama i njihovoj deci!

MEGAN MARKL JE U TRUDNOĆI VEOMA UTICALA NA ŽENE U BRITANIJI, ALI I CELOM SVETU: