slikala-sam-cerku-i-videla-uzas-ispod-njene-ruke:-ceo-park-je-sokirano-gledao-moju-reakciju-a-sad-sam-prijavljena-za-nasilje-nad-detetom

Megan Garsija (32) je majka iz Teksasa čiji je Fejsbuk post postao viralan. Megan je po zvanju fotograf, i rešila je da lepo vreme iskoristi kako bi fotografisala svoje dve ćerke u prirodi. U Teksasu, doduše, priroda je puna potencijalnih smrtonosnih zamki u vidu insekata i životinja koje svuda vrebaju.

Međutim, sve je bilo dobro, dok u jednom trenutku nije bolje pogledala svoju mkađu ćerku.

– U jednom trenutku, videla sam da po detetu šeta vučji pauk. Sad, morate da znate:

1: Prirodno, obožavam svoju decu.

2. Užasno se plašim paukova.

Dakle, kad sam ga videla, ukočila sam se, a onda potrčala ka ćerki i udarila je direktno u grudi. Prava majka godine. A onda, umesto da je normalno kao i uvek uzmem u ruke, počela sam da je vučem po zemlji, urlajući pritom u panici, kako bih bila sigurna da je pauk nestao. Mlađa ćerka je potpuno šokirana pa samo ćuti, dok starija misli da se borim sa zmijom i trči oko nas urlajući. U jednom trenutku, shvatam da svi gledaju u nas, da je pauk sigurno odavno ili mrtav ili nestao i da bih mogla da podignem ćerku i utešim je, i da smirim stariju ćerku – piše ona u svom blogu, pod nazivom “Udarila sam ćerku i nije mi žao”.

Njena priča postala je viralna, a to je donelo i posledice – kako kaže, tri puta su je do sada prijavili socijalnoj službi.

– Sva tri puta kada su nas posetili, zaključili su da sam majka na mestu. S jedne strane, razumem te ljude koji su me prijavili, verovatno misle da rade pravu stvar. Ja u svakom slučaju nemam šta da krijem i smatram da sam sjajna majka, samo imam paničan strah od paukova – zaključuje ona.