U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport.

  PROKUPLJE- Delegacija slovenačke opštine Kočevje, koja prisustvuje slavskim svečanostima, donirala je danas, u sklopu nastavka saradnje između dva grada, sportsku opremu Fudbalskom klubu Topličanin, povodom velikog jubileja-100 godina postojanja i uspešnog rada. Komplet garnitura dresova i fudbalske lopte, umnogome će pomoći prokupačkim fudbalerima u radu, kako bi se što bolje pripremili za iskušenja koja ih očekuju na jesen. Ovom događaju prisustvovao je Dejan Lazić, predsednik Skupštine Grada Prokuplja, rukovodstvo FK Topličanin, kao i najvatreniji navijači koji su tokom cele sezone pratili svoje fudbalere.

  -Veliko je zadovoljsatvo da prisustvujem ovakvom događaju, gde se ozbiljna saradnja i bratstvo između Kočevja i Prokuplja nastavlja. Ovo je znak velike pažnje povodom 100 godina postojanja Topličanina, gde su predstavnici fudbalskog kluba iz Kočevja donirali kompletnu sportsku opremu, kako bi naš klub što spremnije ušao u sezonu, istakao je Lazić.
  Osim sportske, saradnja dva grada odvija se i na polju kulture, privrede i politike, a po rečima predstavnika Kočevja, saradnja će ići samo uzlaznom putanjom.
  -Koristim ovaj trenutak da još jednom građankama i građanima Prokuplja čestitam gradsku slavu. Fudbalskom klubu Topličanin čestitam 100 godina postojanja. Saradnja između dva grada, dovela je da naši timovi sarađuju na sportskom planu i nadam se da ćemo saradnju podići na još viši nivo. Naš fudbalski klub je poslao opremu, i mi smo je u ime tog kluba predali ovim momcima, rekao je Roman Hrovat, zamenik gradonačelnika Kočevja.

  Pročitajte i…  Kuršumlija: Obaveštenje o prekidima u isporuci struje

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=469606