slucaj-ruske-lepotice-koja-je-pala-sa-33.-sprata-sokirao-je-svet,-a-sada-je-iznela-jezive-detalje-i-istina-je-potpuno-drugacija-od-onog-sto-se-mislilo!

Instagram model i šminkerka Ekaterina Katja Bobkova tvrdi da je bila drogirana i udarena, a onda i bačena sa terase na visini od 33 metra u jednom planinskom odmaralištu u blizini Praga, nakon čega je bila u komi i vodila tešku bitku za svoj život.

Češka policija saopštila je da u maju da je njen pad bila posledica nesrećnog slučaja, ali su ruski lekari podržali Katjine navode da je zapravo sve ovo bilo isplanirano.

Inače, ona je bila jedan od ključnih svedoka u slučaju koji se vodio protiv ruskih fudbalera Pavela Mamajeva i Aleksandra Kokorina. Dvojica igrača su bili u zatvoru 17, odnosno 18 meseci, zbog napada na vladinog zvaničnika u Moskvi u pijanom stanju. Ekaterina je te noći bila sa njima u noćnom provodu, kada su fudbaleri prvo demolirali automobil novinarke Olge Ušakove i pretukli vozača, da bi se potom u jednom kafiću ostvrili na ruskog političara Denisa Paka, kao i njegovog prijatelja Sergeja Gaisina, direktora Državnog istraživačkog centra. 

U vreme incidenta 28-godišnji Kokorin igrao je za Zenit iz Sankt Petersburga, a Mamaejv je bio deo ekipe Krasnodara.

Bobkova je na putovanje u Češku otišla u omanjoj grupi, u kojoj se našao i neimenovani nekadašnji ruski senator i biznismen. Na ovo putovanje pozvana je od strane prijateljice Tatjane Atemasove, koja je baš tada iznenada obnovila kontakt sa njom posle dve godine tišine.

Pre nego što je krenula na put, upozorila je druge goste da ne može da priča otvoreno o incidentu sa fudbalerima, jer je bila jedan od svedoka.

Ona sada insistira da ruske vlasti otvore istragu nakon što je prvi put progovorila o drami kroz koju je prošla, a podnela je i formalni zahtev Istražnom komitetu. Odbor za sada razmatra ovaj zahtev.

Istakla je da te noći nije popila više od dve čaše vina, a da je nakon što je popila vino postala pospana i nije se sećala ničega. Tvrdi da joj je data određena supstanca kako bi se osećala omamljeno pre nego što je pala na glavu.

„Moskovski doktori kažu da misle da sam prvo pala na glavu, a onda bukvalno bačena. Već sam bila bez svesti kada sam pala“, objasnila je.

Ranije je regionalna policija sprovela istragu, a zaključak je da je sve bila „nesreća“.

„Žena je imala i alkohol i neidentifikovanu materiju u krvi u trenutku kada je pala“, saopštili su.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.