smrsala-je-20-kilograma,-ali-tek-sad-je-niko-nije-prepoznao,-a-ovu-sliku-je-morala-da-obrise:-„otkricu-ti-tajnu,-ako-ne-mozes-da-zatvoris-usta-–-to-znaci-samo-jedno“

31.08.2019. 09:34

Iako je navikla na to da je stalno vređaju na Instagramu, ovog puta ni ona nije mogla da podnese negativne komentare koji su preplavili njenu sliku.

Kloi Kardašijan Foto: Instagram

Kloi Kardašijan (35) okačila je tri slike kojima je planirala da izreklamira jedan kozmetički proizvod, a pored reklame, pohvalila se i svojom blistavom kožom. Međutim, iako je pokušala da pažnju publike usmeri na to, svi su obratili pažnju na njena usta, punija nego ikad ranije i, kako kažu, “previše iskošene oči”.

– Dragi bože, šta ti se to desilo?

– Žao mi je, ali prepumpala si usta, izgledaš gadno.

– Otkriću ti jednu tajnu.. ako ne možeš da zatvoriš usta, znači da u njima imaš previše filera.

Kloi KardašijanFoto: Profimedia

Fanovi su se osvrnuli i na nos, za koji je takođe optužuju da je previše operisan. Kloi je nedavno u Vogu odgovorila na te konkretne optužbe izjavom da “ponekad malo više iskonturiše nos”.

Sve u svemu, komentatori su toliko navalili na nju da je starleta bila primorana da obriše sliku. Pretpostavljamo da će naredni pokušaj reklamiranja izvesti sa potpuno drugačijim pristupom.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.