smrsao-je-40-kilograma-samo-da-bi-mogao-da-trci-za-decom,-sad-za-njim-trce-mame:-„neverovatno-sta-sam-uradio-za-5-meseci“

30.07.2019. 07:59

Džeremaja Piterson je 4. avgusta 2017. godine shvatio da život sa troje male dece zahteva kondiciju. Umesto da zaposli bebisiterku ili da sve obaveze prepusti supruzi, on se bacio na težak posao, samo zbog svoje dece.

Keto dijeta Foto: Instagram

Džeremaja je imao 127 kilograma pre nego što je promenio način ishrane i pre nego što je počeo aktivno da vežba. Glavni razlog za promene u ritmu života su troje dece uzrasta devet, sedam i šest godina. Naime, Piterson je primetio da ne može da uživa u svakodnevnim aktivnostima sa svojim klincima jer bi se jako brzo zamorio ili ostajao bez daha. Kako je ispričao za „Independent“, umesto da uživa na odmoru sa decom, on bio bio stalno umoran i iscprljen.

„Trebalo bi da imam lepa sećanja na putovanja i letovanja sa decom, ali jedino čega se sećam sa svih naših zajedničkih akcija je da nisam imao vazduha i da sam bio umoran. Pomislio sam – imaš troje dece, uradi nešto“.

Džeremaja je 4. avgusta 2017. godine okrenuo drugi list u svom životu i bacio se na ozbiljan posao. Promenio je režim ishrane koji je dogovorio sa svojim trenerom i počeo aktivno da posećuje teretanu. Kao rezultat izgubio je 37 kilograma i sad ga mame napadaju na Instagramu jer izgleda kao da je upravo ispao sa naslovnice nekog muškog magazina. Trenutno je zagovornik keto dijete.

Interesantno je da je Džeremaja bio toliko uporan u svojoj želji da se oseća i izgleda bolje da je za 152 dana izgubio kilažu i nabacio mišićnu masu.

„Biću iskren, ubio sam se od vežbanja“, zaključio je Džeremaja.