smrt-glumice-planetarni-sok:-sa-poznatim-meksikancem-bila-je-godinama-i-ovo-je-dokaz-koliko-su-se-voleli

25.04.2019. 18:40

Vest da je glumica Stefani Šerk preminula 20. aprila u 37. godini je veliki planetarni šok. Saopštio ju je njen partner i poznati meksički glumac Demijan Bičir. Ostale su uloge i velika ljubavna priča.

Zatvori

Poznati par

Stefani i Demijan često su se viđali na holivudskim svečanostima, ova slika je snimljena na premijeri filma “Sin City: A Dame To Kill For” 2014. u Los Anđelesu.

Javni poljubac

Na crvenom tepihu videli i njihov poljubac. Bilo je to na premijeri serije “The bridge” 2013. godine u Los Anđelesu.

Na Oskaru 2012. godine

Kanadska glumica je sjajno izgledala pored svog partnera iz Meksika na dodeli Oskara 2012. godine.

Na gala svečanosti 2014. godine

Demijan je pre veze sa Stefani bio oženjen Liset Gutijares, a iz veze sa Adrijanom Džil ima ćerku Galu (7). Na slici je sa Stefani 2014. u Los Anđelesu na svečanosti u čast Barbare Kriger i Kventina Tarantina.

Pre samo sedam meseci

Blisatli su pre samo sedam meseci na holivudskoj premijeri filma “The Nun”. A ko je bila perlepa Stefani? Stefani je poreklom iz Kanade, a diplomirala je na ” Neighborhood Playhouse” školi teatra u Njujorku.

Zaljubljen pogled

Diplomirala je istoriju na Univerzitetu u Zpadnom Ontariju, a školovala se i u Londonu. Na institutu “Pacifica Graduate ” stekla je master diplomu psihologije.

Sjajan tandem

Spekulisalo se da je za vreme studija bila zaljubljena u profesorku Kristin Dauning (81). Glumila je u “Un Cuento de Circo & A Love Song”, “CSI: Cyber”, “Telenovela” (na premijeri “Sin City: A Dame To Kill For” 2014. u Los Anđelesu)

Par u Kanadi

Demijan Bičir (55) je pre svetske popularnosti koji mu je doneo film “Bolji život” igrao u meksičkim telenovelama. Bio je nominovan za Oksara, nagradu Spiit i nagradu Udruženja filmskih glumaca.

Uspomene…

“Ovo su najtužniji i najteži trenuci u našim životima i ne znamo koliko će nam vremena treba da se suočimo sa bolom. Stefani je bila prelepa, talentovana, anđeo, nedostajaće nam neizmerno”, piše na Instagram profilu Demijana Bičira pored slike Stefani Šerk.

Ljubav…

Na profilu Bičira čije su bliske prijateljice Dajana Kriger i Eva Longorija Baston, dočeka vas ova uspomena. Krajem decembra 2018. par je nakon gubitka kućnog ljubimca, nabavio novog psa Rudija.