snezana-je-konacno-progovorila-o-braku-sa-piksijem,-a-njen-savet-cerkama-za-srecu-u-ljubavi-ce-vas-sokirati!

11.09.2019. 11:33

Premda brak našeg proslavljenog fudbalera Dragana Stojkovića Piksija važi za jedan od najstabilnijih u domaćoj javnosti i traje već duže od tri decenije, njegova supruga Snežana nedavno je za magazin „Story“ otvorila dušu i priznala da nije uvek sve bilo med i mleko.

Dragan i Snežana Stojković – više od tri decenije ljubavi Foto: RAS Srbija

„Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim sa drugaricama koje se razvode: Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam. Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite sa 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine“, rekla je Snežana u ovom intervjuu.

Ona je dodala da njihovom braku prija što su često razdvojeni, pa se lako užele jedno drugog, a ova plavokosa dama istakla je i da sanja o tome da se ona i Piski skrase na jednom mestu.

Ova plavokosa dama osvrnula se i na svoju legendarnu izjavu da su „muškarci velika deca i da vole da budu maženi i paženi“. Kaže da je tome učila i svoje ćerke – Andreu i Anju.

Dragan i Snežana Stojković – više od tri decenije ljubavi Foto: RAS Srbija

„Naravno, i sada im govorim da ponekad treba da prećute, da moraju da budu raspoložene kad im muževi dolaze s posla, da budu našminkane… Naravno, ne treba da izgledaju kao da su se spremile za izlazak, ali sigurno neće po kući šetati s keceljom ili u iznošenoj trenerci. Učim ih i da znaju sve da kuvaju i pored pomoći. Anja sama kuva, i za decu i za njih dvoje. To su stvari koje se ponesu iz kuće“, objašnjava Snežana za „Story“, pa dodaje:

„Možemo da se foliramo, ali zaista je tako. Ne mislim da to moraš da prećutiš samo u muško-ženskim odnosima, već u svima do kojih ti je stao. I u prijateljstvu ćeš, sigurno, tako reagovati, ako je neko umoran ili nervizan. Posebna priča je kad neko ima stresan posao, kao Dragan. Posle izgubljene utakmice po tri noći ne spava, a ja ga tešim i ponekad 50 puta slušam istu priču.Nije mi teško, mada nekad ni sama nisam raspoložena, ali to je respekt koji psotoji posle tolikih godina“, zaključuje ova 53-godišnjakinja.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.