snimak-iz-beogradskog-autobusa-obilazi-srbiju:-covek-je-seo-ispred-devojke,-a-onda-uporno-okretao-ekran-telefona-prema-njoj-–-evo-zasto

02.08.2019. 08:14

Scena iz beogradskog prevoza u ovom trenutku obilazi Tviter i zaista se ovakav postupak retko kad viđa.

Scena iz prevoza Foto: Twitter

Tviterašica Nina pod nadimkom @niinochka okačila je juče snimak incidenta koji joj se dogodio prilikom vožnje u beogradskom javnom prevozu.

Naime, putnik ispred nje upadljivo je držao ekran telefona okrenut ka njoj, a na ekranu je ovaj čovek, poprilično stariji od nje, ispisao svoj broj telefona.

Cela scena, kako piše ova devojka, trajala je nekih 20 minuta, iako je ona upadljivo davala do znanja čoveku da ne želi nikakvu vrstu komunikacije.

On je, ipak, nastavio da joj potura pod nos svoj broj telefona, pritom se na kraju okrenuvši kako bi proverio da li je zapisala tu dragocenu informaciju.

Ljudima je cela situacija poprilično smešna, i činjenica je da nema mesta nekim posebnim optužbama budući da su oboje punoletni, i da je on samo pokazivao broj telefona.

– Pa, ajde, ne budi surova. Nije bio nasilan, samo ti se udvarao. Tvoje je da pozoveš ili ne.

– Kakav nevin pogled hahahahaha!

– Stara škola! – nižu se komentari.

Da je prijatno, nije, ali kakvih smo se sve horor scena svi nagledali u gradskom prevozu, ovo je zaista najmanje strašna stvar koja može da se desi, slaže se većina.