snimak-na-tv-toplica-i-youtube-kanalu!-vise-od-igr,-kosanice-toplicanin-danas-u-kursumliji

Iako praktično nema rezultatski značaj, jer su Kosanici ostale samo teoretske šanse da 3 kola pre kraja stigne do prvog mesta, za današnju utakmicu u Kuršumliji vlada veliko interesovanje, a činjenica da je proglašena za „utakmicu visokog rizika“ samo znači da će večeras na programu u najavi jedna zanimljiva i interesantna utakmica, za koju se nadamo da će proteći u fer i sportskoj atmosferi i na kraju slaviti bolji tim na terenu. RTV Toplica će na svom kanalu „TV027“ koji emituje program u Kuršumliji i Brusu, odloženo prenositi čitav tok ove utakmice, a ostali ljubitelji sporta moći će da pogledaju utakmicu i na YouTube kanalu na ovom linku!

Stanje na tabeli pre današnjeg prvog sudijskog zvižduka nije ni malo ohrabrujuće za Kuršumličane, ali teoretski oni i dalje imaju šanse za ulazak u Srpsku ligu, pa iz ovog tima najavljuju veliku borbu i zalaganje na terenu uz imperativ pobede.

Zbog svega što se dešavalo tokom ove sezone, uključujući i fudbalske i nefudbalske stvari, Kosanica će pošteno ući u ovaj susret i pokušati da pomrsi račune današnjem gostu. Očekujemo neizvesnu utakmicu i neka pobedi bolji – kažu u Kosanici.

Sa druge strane, nakon važne pobede u Rembasu pre 2 nedelje, Topličanin ulazi nešto rasterećeniji u ovom susretu jer im odgovara i nerešen rezultat.

Inače, u Kuršumliji vlada veliko interesovanje za ovu utakmicu, pa su i angažovane velike mere obezbeđenja tako da će se osim policije o bezbednostinavijača brinuti i radnici privatnog obezbeđenja.

Štampano je 1000 karata, od kojih su Prokupčani dobili 50 za svoje najvernije navijače, koji će biti smešteni u posebnom delu i fizički će biti odvojeni od domaćih.

Tri kola pre kraja prvenstva Zone „Zapad“ Topličanin je prvi sa 67, na drugom mestu je Rembas sa 64, dok je treća Kosanica sa 61 bodom.

Kompletan snimak utakmice Kosanica – Topličanin gledaoci Tv027 i YouTube kanala televizije, mogu da pogledaju večeras od 21 sat.