Socijalisti obeležili 29 godina od osnivanja OO SPS Kuršumlija

  U kategoriji Kuršumlija, Politika, Poslednje Vesti.

  KURŠUMLIJA- Svečanom sednicom u prostorijama Socijalističke partije Srbije u Kuršumliji obeleženo je 29 godina od osnivanja Opštinskog odbora SPS Kuršumlija. Svečanoj sednici prisustvovali su Dejan Milovanović, šef kabineta ministra za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branka Ružića, predsednik Opštine Kuršumlija Rodoljub Vidić, predsednik SO Kuršumlija Dejan Lović, predsednik Okružnog odbora SPS Dejan Ćurčić, predsednik Jedinstvene Srbije u Kuršumliji Radoš Jović, predstavnici SUBNOR-a Kuršumlija Dragan Lakićević i Branko Martinović, kao i mnogobrojni socijalisti.


  Predsednik Opštinskog odbora SPS Kuršumlija Milan Stepanović pozdravio je prisutne goste i to prilikom preneo čestitke ministra za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branka Ružića povodom dana partije u Kuršumliji, koji je pozdravio kuršumlijske socijaliste i poželeo puno sreće i uspeha u daljem radu.
  Pročitan je telegram upućen od predsednika Izvršnog odbora Glavnog odbora SPS Vladana Zagrađanina koji  prenosimo u celosti: „Poštovane drugarice i drugovi, koristim ovu priliku da Vam čestitam 29 godina postojanja OO SPS Kuršumlija, sa željom da još dugo godina zajedničkim snagama nižemo uspehe na političkoj sceni Srbije. Ovog puta, na žalost nisam u mogućnosti da prisustvujem proslavi kojom obeležavate godišnjicu postojanja. Sa željom da sledeće godine zajedno obeležimo jubilij srdačno Vas pozdravljam i još jednom želim mnogo uspeha.“

  Pročitajte i…  Prokuplje: Izveštaji sa sportskih borilišta


  Predsednik OO SPS Kuršumlija Milan Stepanović podsetio je da je OO SPS Kuršumlija osnovan 23. oktobra 1990. godine, i osvrnuo se na istorijat partije u Kuršumliji i na sve dosadašnje predsednike. Istakao je da je 29 godina dug period ne samo u životu jedne političke organizacije, već u životu svakog čoveka, a da su retke stranke u gradu koje mogu da se ponose ovakvim ljudima koji su ceo radni vek proveli kao članovi jedne, jedinstvene Socijalističke partije.

  -Izabran sam kao najmlađi predsednik Opštinskog odbora SPS-a u Srbiji, kome je pripala velika čast, ujedno i velika odgovornost za očuvanje i unapređenje partijske organizacije, partijske infrastrukture, kao i borba za neprolazne vrednosti slobode, jednakosti, ravnopravnosti-rekao je Stepanović.
  Prisutne je pozdravila i predsednica omladine SPS-a, Andrijana Ristović i tom prilikom kazala: „Drago mi je što danas imam čast da kao član ove partije poželim dobrodošlicu gostima i da zajedno obeležimo 29 godina od  osnivanja partije. S obzirom da živimo u vremenu kada se situacija u zemlji i svetu neprestano menja, kada ideologije postaju utopije, partije nastaju i nestaju, sa ponosom mogu reći da je naša ideologija opstala i da su nas naša načela očuvala. Naša partija čuva sve ono zbog čega se izdvajamo u svetu a opet čini da idemo u korak sa svetom”.

  Pročitajte i…  U subotu velika akcija čišćenja Prokuplja, kada očiste grad kreću ka selima

  Obeležavanju je prisustvovao veliki broj članova SPS-a

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=474078


  Share Tweet Send
  0 Komentara
  Učitavanje...