sofija-ne-izlazi-iz-ovakvih-haljina,-a-savrsene-su-za-letnje-vrucine-i-mogu-da-se-kupe-na-svakom-koraku-za-male-pare!

19.06.2019. 06:56

Sofija Vergara trenutno je sa suprugom Džoijem Manganijelom na Havajima, a kolumbijska lepotica rešila je da po ovom čarobnom ostrvu šetka u lepršavim letnjim haljinama uz koje su vrućine podnošljive.

Naime, ona se pojavila u crnoj haljinici midi dužine na tanke bretele i sa cvetnim printom – omiljenim kada nas sunčani dani obraduju. Glumica ju je iskombinovala uz sandale na platformu od pruća i tašnu u sličnom fazonu, a za dozu glamura pobrinule su se njene naušnice sa cirkonima.

Model haljine koji je na Sofiji ističe struk i prikriva velike bokove, pa dobro stoji većini žena, a najveća prednost je što je tako prijatna za nošenje i uz nju ni tropska vrućina nije bauk.

Zanimljivo je da ova atraktivna 46-godišnjakinja doslovce ne izlazi iz sličnih kreacija, pa je najčešće možemo videti upravo u dugačkim ili midi haljinama različitih šarenih, upečatljivih printova.

Takođe, glumica insistira da većina komada koje nosi otkriva ramena ili dekolte kako bi čak i u svakodnevnim izdanjima delovala seksepilno. U našoj galeriji pogledajte kakve haljine Sofija voli – možda vas inspiriše!

Zatvori