sofiju-spajaju-sa-hrvatskim-fudbalerom-ante-je-takav-srcelomac-da-mu-retko-koja-moze-odoleti-a-bio-je-u-drustvu-ove-manekenke

04.04.2019. 12:11

Šuška se da je Sofija Milošević u vezi sa hrvatskim fudbalerom Anteom Rebićem. Glasine ne jenjavaju iako je manekenka rekla da je solo, zvanično je slobodan i sportista koji je veliki, veliki miljenik devojaka.

Sofija Milošević Foto: Instagram

Ante (26) koji je tri godine mlađi od Sofije Milošević, član je hrvatske reprezentacije i igrač nemačkog Ajntraht Frankfurta. Važi za zvezdu nacionalnog tima, a njegov omiljeni saigrač u Nemačkoj je Srbin, Mijat Gaćinović.

Rebić koji je igrao za Split, Veronu, Lajpcing, prava je mlada fudbalska zvezda. Sportski uspesi i atraktivnost učinili su ga miljenikom devojaka.

Ante kog prati reputacija da je „dobar kao hleb“, s vremena na vreme viđa se u društvu poznatih lepotica, poput Vedrane Linardić, hrvatske manekenke koju mnogi u ovoj zemlji ocenjuju kao najatraktivniju (rame uz rame sa Frankom Batelić).

Od zajedničkog pojavljivanja u javnosti nije se otišlo dalje (makar za radoznale oči publike). Obožavateljke je sigurno uznemirila ova slika, a njegova majka ih je prošle godine alarmirala izjavom da bi „volela da njen sin pronađe devojku i da se skrasi).

Poklon za RebićaFoto: Instagram

Rebić je nedavno bio u žiži zbog omiljenosti kod lepšeg pola jer mu je obožavateljka iz Ukrajine Anzhela Nikolaieva tokom utakmice sa Šahtarom lično predala portret sa njegovim likom.

Ih, koliko je Ante popularan, da li mu se može odoleti?