sokirala-je-planetu-kada-je-rodila-peto-dete-sa-54,-i-to-u-petom-braku:-svi-je-kritikuju-zbog-mladjanog-supruga,-ona-ne-haje-za-to!

Atraktivna plavuša proslavila se zbog svoje specifične lepote, a ono što joj je zapravo donelo svetsku popularnost jeste brak sa glumcem Silvesterom Staloneom.

No, medije je oduvek više od Brigitine karijere i uloga zanimao njen turbulentan i nepredvidiv ljubavni život, ali čini se da se sada, u šestoj deceniji, ipak konačno smirila.

Naime, ona je već 15 godina u ljubavi sa 40-godišnjim Matijem Desijem, a glumici je to peti brak. Ona iz prethodnih brakova ima četvoricu odraslih sinova, pa je malena Frida njeno peto dete, ali prva ćerka!

Par je već godinama nerazdvojanFoto: Profimedia

Brigit i Mati upoznali su se na Malti, gde je on radio konobar u luksuznom hotelu u kome je nekadašnja manekenka odsela. Ona tvrdi da je na samom početku veze sa njim znala da će sve to prerasti u nešto mnogo više, pa je još tada reagovala i zamrzla svoje jajne ćelije.

“Imala sam skoro 40 kada sam ga upoznala, a on 25. Shvatila sam da ga volim kao što nikad nikog nisam volela i da ću želeti dete sa njim”, rekla je ona nedavno.

Da nije pogrešila u izboru, dokazuje i činjenica da je par već deceniju i po praktično nerazdvojan, i da čak ni razlika u godinama i finansijskom stanju nije uspela da ih razdvoji.

Inače, oni su dugih 11 godina pokušavali da dobiju potomstvo, pa je začeće i rođenje male Fride za njih bilo pravo čudo, što su oboje u nekoliko navrata potvrdili.

“Jedanaest godina je baš dug period. Ne bih to poželela ni najgorem neprijatelju. Taj put je naporan i nije za svakoga. Skup je, mentalno iscrpljujuć i vrlo često upropasti vezu jer se nizaju razočaranje za razočaranjem. Mi smo Fridu dočekali kao čudo i blagoslov i i dalje ne možemo da joj se načudimo”, objasnila je Brigit.

Ona se osvrnula i na kritike koje dobija jer je tako kasno odlučila da rodi dete, a kaže da se trudi da je iste ne pogađaju i da se nikada nije osećala bolje nego sada.

“Ima i onih koji me pitaju kako me nije sramota da rađam, da tom detetu mogu da budem baba, da ću umreti i pre nego što dete poraste i slično. Mislim da niko nema prava da me kritikuje. Ja znam šta mogu da ponudim Fridi, a nudim joj mnogo toga jer sam u ovom trenutku u boljoj životnoj poziciji nego ikad ranije”, zaključila je.